Operatori utilaje automate

CHIHLIMBAR SRL

14-07-2015 | EXPIRA LA 16-07-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Se cere: - experienta in munca pe utilaje si reglarea lor (important este ca dvs. sa fi lucrat pe utilaje, nu conteaza de care sunt)
-sa aveti simtul de a pricepe rapid un utilaj si cum se regleaza el
- sa aveti cunostinte tehnice minime
- sa fiti obisnuit/-a cu naveta ( distanta intre Brasov-Fabrica este de 15 min dus si 15 min intors
- sa fiti obisnuit/-a cu lucrul in 2 schimburi
- sa doriti un post pe termen lung


CERINTE

-sa aveti simtul de a pricepe rapid un utilaj si cum se regleaza el
- sa aveti cunostinte tehnice minime


BENEFICII OFERITE

Se ofera: - transport asigurat
- salariul motivant de la inceput
- contract de munca pe perioada nedeterminata


DESCRIEREA FIRMEI

Firma CHIHLIMBAR SRL este una din cele mai vechi si renumite societati romanesti din domeniu, este actualmente o societate integral privata, cu capital romanesc, cu tehnologie moderna si personal calificat.
Compania are o linie de productie completa: care a fost modernizata ce permite obtinerea de produse la standardele internationale, garantate si de atestarea ISO.
Cu o echipa de 70 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de hartie igienica, servetele si prosoape de hartie , firma pune accent in special pe promptitudine si seriozitate. Structura companiei , flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor acesteia, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.
Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor prin calitate superioara oferita la preturi minime. Compania a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an.
Piata de desfacere a produselor s-a dezvoltat foarte mult, in prezent firma distribuindu-si produsele in diverse magazine din toata tara