OPERATORI TELEFONICI LIMBA ITALIANA

SC OM Brasov SRL

30-03-2017 | EXPIRA LA 01-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam operatori telefonici pentru diferite activitati de call center: teleselling pentru clientul nostru Telecom Italia, companie italiana leader in domeniul telecomunicatiilor, si asistenta tehnica software si hardware in domeniul IT- Information Technology pentru ASUS, unul dintre cei mai importanți producători de notebook-uri. Operatorul preia, si gestioneaza apelurile telefonice din partea clientilor, potrivit procedurilor specifice sau efectueaza apeluri catre potentialii clienti dintr-o baza de date asigurata de angajator si interactioneaza cu acestia in vederea promovarii si vanzarii proactive a serviciilor si produselor companiei.


CERINTE

Candidatul ideal:
- converseaza la nivel avansat in limba italiana;
cunostinte avansate de operare PC,
- experienta anterioara in domeniul Asistenta Clienti si in domeniul Hardware -operare si reparatii(Notebook,Tablet, etc.) constitue un avantaj
- persoana empatica, comunicativa, sa ii placa sa stea de vorba cu oamenii;
- clara si limpede in gandire si in discurs, sa poata explica simplu si pe intelesul clientilor toate aspectele serviciului oferit;
- cunostinte sau inclinatie nativa spre persuasiune;
- persoana auto-didacta, sa doreasca sa invete pentru a fi cel mai bun;
- proactiva, sa ii placa sa fie in mijlocul actiunii, orientata spre indeplinirea unor obiective bine stabilite, capabila de multi-tasking;


BENEFICII OFERITE

Se ofera:
- pachet salarial mediu: 2.200 Ron net, cu posibilitatea de crestere;
- concursuri cu premii consistente in bani/ excursii/ produse electronice/ etc;
- mediu de lucru agreabil, profesionist conditii deosebite;
- posibilitati de dezvoltare personala si profesionala;
- posibilitatea de integrare intr-o echipa tanara, profesionista, motivata;
- team buildinguri anuale si evenimente private.


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Open Mind a fost infiintat in anul 2007 urmand ca in cativa ani sa devina leader pe piata din Romania in sectorul Business Process Outsourcing, impunandu-se prin calitatea serviciilor oferite.
Dupa doar 7 luni de la inceperea activitatii, Open Mind isi dubleaza numarul de personal prin deschiderea unei noi filiale in Brasov. Fuziunea diferitelor culturi, experienta si avantajul investirii de capital italian-roman, nu numai in ceea ce priveste resursele financiare, ne-au garantat in timp stabilitatea si succesul.
Echipa Open Mind are vointa de a deveni cea mai buna prin motivatie, implicare, calitate si entuziasm.
Suntem flexibili si ne construim activitatea in functie de fiecare client, actionand cu consideratie fata de cerintele sale.
Obiectivul nostru este de a oferi clientilor solutii reale, pentru a-i ajuta sa se adapteze intr-un mediu de afaceri aflat in continua schimbare.