Operator Call Center

Job expirat

Sumar job

Companie
MedLife
Posturi disponibile
2
Domeniu
Customer service / call center
Nivel experienta
Sub 6 luni
6 - 12 luni
Tip contract
Full-time
Nivel studii
Facultate (absolvent)
Nivel salarial
Confidential
Localitate
Brasov
Tara
ROMANIA
Valabilitate
24-05-2013 : 24-05-2013
Vizite
0
Numar de aplicatii
674
 

Postat la: 24-04-2013 Doresti joburi similare pe e-mail? Click aici

Responsabilitati

Atributii:
- preluarea, gestionarea, redirectionarea apelurilor din partea tuturor categoriilor de clienti in conformitate cu procedurile agreate, atingand obiectivele calitative si cantitative stabilite;
- informarea clientilor, cu privire la programul de lucru al policlinicii si al medicilor colaboratori, investigatiile efectuate in cadrul acesteia si tarifele aferente;
- colaborarea cu medicii si angajatii policlinicii cu privire la programul acestora de lucru si a oricaror modificari pe care acesta le poate suferi;
- colaborarea eficienta si in timp util cu toate celelalte departamente ale firmei.

Cerinte

Excelente abilitati de comunicare si negociere
Orientare catre client si capacitate de a asculta activ
Capacitate de invatare rapida a unui volum mare de informatie si gestionarea mai multor sarcini simultan
Empatie
Voce placuta
Rabdare
Operare PC
Experienta pe un post similar

Descrierea firmei

MedLife activeaza pe piața din Romania din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locala.

Compania acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii, acestea din urma constituind Sistemul Medical MedLife.

In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in 9 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov si Arad; 8 laboratoare proprii de analize; 6 spitale in Bucuresti, Brasov si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecolgie; 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 28 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 9 centre de excelenta cu specializare unica, 6 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife, si in colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toata tara.

Recent, MedLife a obținut acreditarea pentru Maternitatea MedLife București in calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de catre Organizatia Mondiala a Sanatații (OMS) și UNICEF, Maternitatea MedLife fiind totodata și prima maternitate privata din Capitala care deține acest statut. Alte doua maternitați din rețeaua MedLife sunt in curs de acreditare pentru acest program.

Conform studiului international realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al treilea an consecutiv cel mai de incredere brand in randul romanilor la categoria “Clinica Privata”, iar in ultimii patru ani, studiile de piata IMAS derulate la nivel national plaseaza constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinica-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a caștigat anul acesta premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private”.
Cei peste 2400 de angajati sunt bunul cel mai de pret al companiei!
Ne defineste CALITATEA UMANA a personalului medical.
Suntem o forta pentru ca scriem, clipa de clipa, ISTORIA MEDICINEI PRIVATE din Romania.
Faptele sunt marturia idealurilor noastre asa ca te asteptam sa demonstrezi ca poti SA CONSTRUIESTI ALATURI DE NOI!

Gaseste toate anunturile pentru meseria Operator call center

Este ceva in neregula cu acest anunt ? Raporteaza anuntul !

Anuntul a fost raportat!