Manager Proiect - Echipamente pentru instalatii si procese industriale (cod: MP)

Mondojob SRL

04-12-2014 | EXPIRA LA 03-01-2015

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

- Identificarea solutiilor tehnice care raspund nevoilor clientului cu respectarea termenilor contractuali conveniti intre companie si client (stabilirea impreuna cu clientul a fluxului tehnologic, dimensionarea echipamentelor, etc);
- Asigurarea comunicarii cu partenerii din cadrul proiectului si respectarea obligatiilor contractuale care decurg din acordurile de parteneriat.
- Pregatirea si organizarea planurilor de activitate in cadrul proiectului si asigurarea resurselor necesare pentru atingerea obiectivelor proiectului.
- Administrarea bugetului proiectului in conformitate cu procedurile interne aplicabile si cu conditiile finantatorului.
- Valorificarea si dezvoltarea oportunitatilor pe durata implementarii proiectului.
- Asigurarea suportului tehnic pentru activitatea de ofertare.
Avantaje:

Companie specializata in dezvoltarea si realizarea de echipamente, instalatii si tehnologii de proces pentru industria alimentara, chimica si farmaceutica.


CERINTE

- Experienta in gestionarea proiectelor, de preferinta in instalatii din domeniul industriei alimentare. (incadrare in timp, buget de materiale si manopera), coordonarea si colaborarea cu 3-4 subcontractori precum si gestionarea unor bugete de peste 250.000 €;
- Carnet conducere cat. B;
- Studii superioare tehnice – inginer echipamente pentru instalatii si procese industriale, inginer mecanic, ing. mecatronist;
- Cunostinte de limba engleza nivel avansat;
- Disponibilitate la deplasari;


DESCRIEREA FIRMEI

MONDOJOB, agentie de consultanta, recrutare si plasare a fortei de munca, ofera servicii profesionale si competitive atat clientilor nostri, cat si candidatilor. Profitam de acest prilej pentru a va prezenta oferta noastra de locuri de munca, de care suntem siguri ca va indeplini si chiar depasi asteptarile dumneavoastra.