MANAGER DEPARTAMENT FOOD

AUCHAN ROMANIA

20-11-2014 | EXPIRA LA 20-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Managerul de departament asigura satisfactia clientilor, respectand politica generala a companiei. El garanteaza aplicarea politicilor comerciale si umane ale companiei. Defineste impreuna cu superiorul ierarhic direct o politica adaptata pentru a asigura dezvoltarea permanenta a ofertei comerciale. Contribuie la cresterea satisfactiei clientilor cu o echipa profesionala si mobilizata pe obiectivele de atins. Este responsabil pentru rezultatele contului de exploatare al fiecarui segment din subordinea sa.

RESPONSABILITATI: - Asigura existenta gamelor de produse definite in magazin- Insoteste efectiv si in mod formal managerii de segment in activitatea lor- Garanteaza calitatea procesului de recrutare- Angajeaza, integreaza, formeaza si evalueaza echipele- Planifica procesul de detectie a angajatilor cu potential de evolutie- Realizeaza urmarirea si pilotarea indicatorilor de resurse umane ai departamentului si asigura respectarea obiectivelor stabilite la nivel de magazin- Joaca un rol activ in coeziunea echipei; mentine o ambianta colegiala si constructiva in echipa din subordine- Organizeaza activitatea zilnica a segmentelor, asigura repartizarea angajatilor pe segment, controleaza eficacitatea muncii in echipa- Respecta si asigura respectarea prevederilor contractului colectiv de munca, a regulamentului intern, a normelor de igiena, a normelor de protectie a muncii si PSI, a normelor de securitate si a politicii si a valorilor companiei- Mentine relatii permanente cu toate departamentele si serviciile companiei pentru a-si indeplini misiunea- Este responsabil de politica de pret- Este responsabil de urmarirea monitorizarii preturilor si gamelor pe piata- Garanteaza imbunatatirea rezultatelor si realizarea obiectivelor- Asigura adaptarea cheltuielilor cu personalul la volumul activitatii


CERINTE

- Studii superioare- Experienta relevanta in RETAIL - Cunoasterea limbii franceze constituie un avantaj- Orientare catre client, rezistenta la stres- Viziune globala, capacitati dezvoltate de comunicare- Abilitati de coordonare si management al echipei


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv
Training intern


DESCRIEREA FIRMEI

Auchan este unul din lanturile comerciale cele mai importante la nivel mondial, cu magazine in 12 tari pe 3 continente si reunind mai mult de 210.000 de colaboratori. In cei peste 50 de ani de existenta, Auchan s-a dezvoltat continuu si a ramas fidel scopurilor si valorilor care au stat la baza crearii sale.

Daca iti doresti sa faci parte din echipa Auchan Romania, daca vrei sa lucrezi intr-un mediu civilizat si colegial, cu reale perspective de evolutie, te asteptam sa te alaturi echipei noastre.