Inginer vanzari pentru zona Transilvania

Job Connect

19-08-2016 | EXPIRA LA 18-09-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie cu capital elvetian, activand pe piata din Romania de peste 10 ani.

Compania comercializeaza componente hidraulice (filtre de ulei, pompe si hidromotoare, aparatura de comanda si control) fiind partenerul unor importanti producatori de componente hidraulice: Danfoss, Argo-Hytos, Sun Hydraulics, Mahle, Stauff, ASA, Parker, Daikin, Turolla, Hydro-Gear.

In prezent, suntem in cautarea unui Inginer de vanzari din Brasov dornic sa participe la dezvoltarea activitatii acestei companii.

In calitate de Inginer de vanzari va veti ocupa cu promovarea si vanzarea produselor companiei si mentinerea unei bune relatii profesionale cu clientii companiei. Veti indeplini aceste responsabilitati prin prospectarea pietei in vederea identificarii de noi clienti, veti stabili intalniri si vizite la clienti si veti negocia si semna contracte impreuna cu acestia. De asemenea, va veti organiza activitatea prin completarea de rapoarte privind activitatea dumneavoastra trecuta si viitoare.


CERINTE

Pentru a ocupa un post de Inginer de vanzari in cadrul acestei companii este important sa indepliniti cateva caracteristici. Este esential sa fiti absolventul unei facultati de inginerie, in special inginerie mecanica sau hidraulica. Este important sa aveti experienta de minim 3 ani in activitatea de vanzari directe catre companii din mediul industrial. De asemenea, este important sa aveti cunostinte bune de limba engleza si permis de conducere. Daca pe langa aceste caracteristici, sunteti o persoana entuziasta, interesata de clienti si orientata spre rezultate atunci sunt bucuroasa sa discutam mai multe detalii despre aceasta oportunitate.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.