Inginer Mecanic Proiectant Brasov (cod: IM BV)

Mondojob SRL

05-05-2015 | EXPIRA LA 04-06-2015

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

- Asigura asistenta de specialitate membrilor echipei de proiect.
- Identifica solutiile tehnice care raspund nevoilor clientului cu respectarea termenilor contractuali conveniti intre executant si client.
- Realizarea si revizuirea desenelor de ansamblu si executie necesare in prosedul de productie, cu respectarea standardelor in vigoare si respectand specificatiile primite de la Managerul de proiect


CERINTE

- Experienta in domeniu;
- Capacitatea de a coordona o echipa;
- Capacitatea de a realiza desene de ansamblu si executie pentru obiectele mecanice, componentele si echipamentele industriale, incluzand dimensiuni, metode de prindere si alte informatii necesare realizarii acestora, folosind soft-uri specializate
- Studii de specialitate in domeniu


BENEFICII OFERITE

Companie specializata in dezvoltarea si realizarea de echipamente, instalatii si tehnologii de proces pentru industria alimentara, chimica si farmaceutica.


DESCRIEREA FIRMEI

MONDOJOB, agentie de consultanta, recrutare si plasare a fortei de munca, ofera servicii profesionale si competitive atat clientilor nostri, cat si candidatilor. Profitam de acest prilej pentru a va prezenta oferta noastra de locuri de munca, de care suntem siguri ca va indeplini si chiar depasi asteptarile dumneavoastra.