Coordonator licitatii

Mondojob SRL

19-09-2016 | EXPIRA LA 19-10-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Monitorizeaza procedurile de achizitie publica pentru consumabile medicale publicate in SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) si le identifica pe cele care prezinta interes pentru companie.
- Intocmeste documentatiile si ofertele pentru procedurile de achizitie publica de dispozitive si consumabile medicale la care participa compania.
- Intocmeste documentatia necesara efectuarii garantiilor bancare de participare la licitatie sau de buna executie la contractele de achizitie publica si urmareste perioada de valabilitate a garantiilor bancare.
- Urmareste rezultatele procedurilor si pe cele positive le inregistreaza in programul de gestiune iSCALA.
- Actualizeaza in permanenta in programul de gestiune, informatiile din contractele de dispozitive medicale si consumabile medicale referitoare la produs/preturi/perioada de valabilitate a contractului.
- Verifica comenzile de dispozitive si consumabile medicale primite in urma finalizarii unei proceduri de achizitie publica si le transmite la facturare.
- Verifica contractele de furnizare dispozitive si consumabile medicale trimise de Autoritatile Contractante ca urmare a derularii procedurilor de achizitie publica. Le transmite la semnat si dupa ce au fost semnate le transmite prin posta sau serviciul de curierat rapid cu confirmare de primire.


CERINTE

1. Studii Universitare Economice
2. Limbi straine: engleza - citit, scris, vorbit – nivel avansat
3. Abilitati (comunicative, bun negociator, lider): proactiv, gandire analitica, atentie la detalii, capacitate de lucru in echipa, capacitate de prioritizare activitati, rezistenta la stres
4. Carnet de conducere ctg.: B
5. Cunostinte PC, (programe): foarte bune cunostinte Microsoft Word si Excel, cunostinte bune operare PC, navigare internet
6. Disponibilitati (deplasari, program prelungit): program prelungit


BENEFICII OFERITE

Lider in domeniul Nutritiei Clinice si Terapiei Volemice, atat in Europa cat si in numeroase tari din America Latina si Asia Pacific


DESCRIEREA FIRMEI

MONDOJOB, agentie de consultanta, recrutare si plasare a fortei de munca, ofera servicii profesionale si competitive atat clientilor nostri, cat si candidatilor. Profitam de acest prilej pentru a va prezenta oferta noastra de locuri de munca, de care suntem siguri ca va indeplini si chiar depasi asteptarile dumneavoastra.