Coordonator Licitatii

Mondojob SRL

01-04-2015 | EXPIRA LA 01-05-2015

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

- Monitorizeaza procedurile de achizitie publica pentru consumabile medicale publicate in SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) si le identifica pe cele care prezinta interes pentru companie.
- Intocmeste documentatiile si ofertele pentru procedurile de achizitie publica de dispozitive si consumabile medicale la care participa compania.
- Intocmeste documentatia necesara efectuarii garantiilor bancare de participare la licitatie sau de buna executie la contractele de achizitie publica si urmareste perioada de valabilitate a garantiilor bancare.
- Urmareste rezultatele procedurilor si pe cele positive le inregistreaza in programul de gestiune iSCALA.
- Actualizeaza in permanenta in programul de gestiune, informatiile din contractele de dispozitive medicale si consumabile medicale referitoare la produs/preturi/perioada de valabilitate a contractului.
- Verifica comenzile de dispozitive si consumabile medicale primite in urma finalizarii unei proceduri de achizitie publica si le transmite la facturare.
- Verifica contractele de furnizare dispozitive si consumabile medicale trimise de Autoritatile Contractante ca urmare a derularii procedurilor de achizitie publica. Le transmite la semnat si dupa ce au fost semnate le transmite prin posta sau serviciul de curierat rapid cu confirmare de primire.


CERINTE

- Studii superioare;
- Limba Engleza Nivel Mediu;
- Experienta in domeniu;
- Contabilitate primare;
- Persoana dinamica cu spirit de initiativa.


DESCRIEREA FIRMEI

MONDOJOB, agentie de consultanta, recrutare si plasare a fortei de munca, ofera servicii profesionale si competitive atat clientilor nostri, cat si candidatilor. Profitam de acest prilej pentru a va prezenta oferta noastra de locuri de munca, de care suntem siguri ca va indeplini si chiar depasi asteptarile dumneavoastra.