BIOLOG/ BIOCHIMIST/ CHIMIST ( SYNEVO BRASOV )

SYNEVO ROMANIA SRL

31-10-2009 | EXPIRA LA 06-11-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ca urmare a dezvoltarii pe piata serviciilor medicale, reteaua de laboratoare SYNEVO ROMANIA angajeaza biolog/biochimis/chimist, pentru noul centrul SYNEVO BRASOV.
Persoana angajata ca BIOLOG / BIOCHIMIST/ CHIMIST in cadrul laboratorului SYNEVO BUCURESTI va avea atributii specifice activitatii unui laborator modern; va verifica calibrarile conform sistemului calitatii, va interpreta rezultatele conform procedurilor, va instrui si indruma asistemtele de laborator, va asigura validarea tehnica a rezultatelor si validarea la nivel 2 a rezultatelor, va rezolva problemele care pot aparea in activitatea de laborator, va anunta urgentele si va decide impreuna cu medicul de laborator necesitatea repetarii testelor. De asemenea, va ajuta la completarea manualului de proceduri de lucru cu specificul locatiei. Va raspunde pe linie stiintifica in fata medicului sefde laborator, iar pe linie administrativa in fata managerului de laborator.


CERINTE

Candidatul /a va fi o persoana implicata, motivata, cu abilitatea de a asimila si de a invata rapid un soft specializat pe activitatea de laborator, va putea lucra pe aparatura medicala de ultima generatie, va fi un permanent autodidact si se va tine la curent cu noutatile domeniului sau de activitate, va fi un bun comunicator si va avea sprit organizatoric in cadrul departamentului in care lucreaza.

Va fi absolvent de studii de specialitate (experienta relevanta in domeniul de laborator va fi extrem de importanta).

Va fi un bun utilizator al computerului;

Va avea toate certificarile si acreditarile necesare desfasurarii activitatii la zi - de ex. Autorizatia de libera practica medicala;


DESCRIEREA FIRMEI

- SYNEVO ROMANIA este lider pe piata fiind prezent cu 11 laboratoare in Bucuresti si in judetele Constanta, Cluj, Dolj, Iasi, Satu-Mare, Suceava, Timis.
- SYNEVO ROMANIA ofera peste 340 de investigatii diferite de laborator incepand cu hematologie, chimie, microbiologie, imunologie pana la alergologie si biologie moleculara.
- 100 de centre si laboratoare medicale private colaboreaza cu SYNEVO.
- Zilnic, in laboratoarele SYNEVO trec pragul peste 2.000 de pacienti, efectuandu-se in medie 13.200 de teste.
SYNEVO participa la 3 programe internationale de control de calitate: RIQAS - Marea Britanie, LABQUALITY - Finlanda si INSTAND - Germania.

SYNEVO este divizia de servicii medicale de laborator a grupului Medicover.