ASISTENT VANZARI - Brasov

HR Consultanta

22-11-2007 | EXPIRA LA 22-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca cauti expansiune profesionala, tot ceea ce iti ramane de facut este sa te alaturi echipei noastre de profesionisti, care te va ajuta sa-ti atingi obiectivele profesionale. Te asteptam!
- reprezinta compania in relatia cu clientii-indirect/agentii de vanzari din filiala-direct,
- raspunde de implementarea politicii de vanzari stabilite de coordonatorul de vanzari in filiala,
- participa activ la urmarirea si gestionarea relatiei cu clientii/agentii,
- asigura siguranta si raspunde de imaginea locatiei si a bunurilor incredintate-inclusiv auto din filiala,
- tine contabilitate primara si gestioneaza stocul minim de marfa si aparate,
- rezolva in timp util problemele aparute


CERINTE

Daca esti tanar absolvent, cu minim 1 an experienta in vanzari, ai abilitati de comunicare si esti o fire dinamica te asteptam sa te dezvolti profesional in cadrul companiei noastre!


BENEFICII OFERITE

Posibilitatea construirii unei cariere alaturi de o echipa performanta.


DESCRIEREA FIRMEI

Pay Store Srl, o divizie a Paypoint Plc United Kingdom, cea mai importanta companie din Anglia si Irlanda de Nord specializata in plati electronice si incarcare prepaid angajaza reprezentanti de vanzari cu experienta relevanta in distributia FMCG.
Pay Store Srl deruleaza parteneriate directe cu Vodafone Romania si Orange Romania atat in ceea ce priveste cartelele reincarcabile cat si privind incarcarea electronica.
Pay Store Srl distribuie de asemenea toata gama de cartele Cosmote, Romtelecom precum si cartelele pentru convorbiri internationale Easycomm,Astral si Number One.
Pay Store Srl este cea mai mare companie specializata in servicii de plati electronice si distributie a cartelelor reincarcabile din Romania si numara in prezent peste 100 de angajati.