Asistent Contabil

GRUP PENTALOG

11-01-2016 | EXPIRA LA 10-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Echipa tanara, profesionista si in continua dezvoltare, cautam coleg/a!
Daca iti doresti sa faci un pas urmator in domeniul financiar-contabil, esti o persoana responsabila si comunicativa, alatura-te echipei noastre.
Profil:
- Esti proaspat absolvent cu studii superioare in domeniul economic;
- Iti doresti sa te dezvolti in continuare in acest domeniu;
- Reprezinta un avantaj daca: ai deja o baza de lucru in contabilitate primara si simti ca lucrul cu cifrele este pentru tine.

Responsabilitati:
In acest rol, vei avea urmatoarele atributii principale:
- Activitati de contabilitate primara;
- Indosariere, arhivare documente ;
- Emitere facturi;
- Emitere procese verbale (primire/predare);
- Relatia cu bancile, institutiile locale si alti parteneri


CERINTE

- Studii superioare economice finalizate, profil finante-contabilitate;
- Cunostinte bune de limba Engleza;
- Cunostintele bune de limba Franceza este reprezinta un avantaj;
- Cunostinte avansate pachet MS Office;
- Reprezinta un avantaj: experienta de lucru in contabilitate primara.


BENEFICII OFERITE

- Pachet de beneficii atractiv;
- Integrarea intr-o echipa tanara si dinamica
- Asigurare medicala.

Ajuta-ne sa te cunoastem mai bine si trimite-ne CV-ul tau. Noul nostru coleg poti fi chiar tu.


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o prezenta activa pe piata romaneasca din 1999 si 5 agentii (Brasov, Bucuresti, Iasi, Sibiu si Cluj), Grupul Pentalog a inregistrat an dupa an cresteri semnificative.

2011 a insemnat trecerea pragului de 700 de angajati si o cifra de afaceri de 21,5 mil euro.

Oferta Pentalog este organizata in jurul a 2 linii de business: Information Systems (dezvoltarea si organizarea sistemelor informatice) si Embedded Systems (activitati R&D, CAD/CAE). Proiectele realizate imbina de o maniera optima prestatiile locale cu cele nearshore/offshore.

Avand peste 55 de clienti activi, Pentalog se afirma ca o companie internationala, cu clienti in Germania, Romania, Franta, Belgia, Olanda, Elveţia, SUA, Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina, Maroc, Vietnam, Israel etc.. In prezent sunt in desfasurare peste 70 de proiecte in arii de activitate diverse. Clienţii Pentalog sunt din domeniul financiar-bancar, editori de software, e-commerce, distributie si logistica, industrie, telecomunicatii, turism, energie, sanatate sau social.

Sustinerea activitatilor de inovare in tehnologii informationale a fost concretizata prin crearea PentaLabbs, primul incubator privat franco-roman, complet operational din 2011. Pentalabbs asociaza excelentei tehnologice excelenta business, in cadrul unui demers pilotat de catre adevarati experti, actionand ca un multiplicator al fortei, vitezei si determinarii cu care ideile inovante pot fi dezvoltate, cu scopul de a concretiza produsele si serviciile IT de maine.

Forta Pentalog vine si din faptul ca 92% din capitalul companiei este detinut de catre angajati. 16 romani, 17 francezi si 3 moldoveni.

In 2011, pentru al 3lea an consecutiv, am fost prezenti in clasamentul Deloitte Technology Fast 500, pentru zona EMEA, cu +371% crestere inregistrata intr-o perioada de 5 ani.

In contextul unui obiectiv de ameliorare continua, Pentalog acorda o atentie deosebita activitatilor de formare interna (atat cu formator interni cat si externi), cat si integrarii de stagiari, in cadrul programelor de parteneriat cu universitatile de prestigiu. Aceste activitati sunt grupate in cadrul departamentului numit Pepiniera Pentalog.

Programul de stagii se adreseaza studentilor in anii terminali care doresc sa acumuleze o prima experienţa tehnica, cat si tinerilor absolventi care incep cariera profesionala si beneficiaza de cursuri de formare profesionala specifice.

In 2011, bugetul alocat pentru activitatile Pepinierei a fost la nivelul de 1 mil euro, numarul de zile de formare efectuate in 2011 inregistrand o crestere importanta de 58% fata de anul anterior.

Pentru mai multe detalii, accesati: www.pentalog.ro si www.pentalog.tv (postul nostru de televiziune intern, care realizeaza productii video corporate si emisiuni pe teme variate si complexe).