Angajam receptionista pentru salon de terapie

Aquarmony

21-02-2017 | EXPIRA LA 23-02-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam o RECEPTIONISTA tanara, nefumatoare, sociabila, responsabila, corecta, atenta la detalii, cu putere de concentrare, cunostinte operare PC, disponibila pentru program de seara si weekend. Constituie avantaj experienta in lucrul cu casa de marcat si limba engleza la nivel conversational. Experienta nu este importanta, insa atentia la detalii si seriozitatea sunt importante.


CERINTE

Responsabilitati: intampinarea clientilor, informarea clientilor despre serviciile oferite, managementul programarilor (telefon, email, facebook), promovarea serviciilor salonului, operarea bazinelor de tratament, incasarea serviciilor, operare calculator, supravegherea bunei desfasurari a activitatii, intretinerea curateniei in salon si bazine.


BENEFICII OFERITE

Beneficii: mediu de lucru placut, salariu fix 1000 RON + procent din incasari intre 500 si 1500 lei functie de realizari, contract de munca, orar flexibil.

In vederea stabilirii unui interviu, trimiteti CV-ul dvs. pe adresa de email a firmei Aquarmony.

Descrierea companiei: salonul de plutire Aquarmony este situat in Brasov, pe strada Maior Cranta. Salonul ofera servicii de terapie prin plutire in saruri alcaline de magneziu.


DESCRIEREA FIRMEI

Salon de terapie prin plutire