Angajam personal pentru fabrica de incaltaminte

ART STAR SRL

10-05-2016 | EXPIRA LA 09-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajam personal pentru productie incaltaminte pentru urmatoarele posturi : croit, cusut, talpuit și operații de manual.
Postul este disponibil pentru judetul BRASOV.


CERINTE

Adresa:
Fabrica de Incălțăminte S-KARP
Brașov, Str.Timișul Sec nr.4 ( În incinta Diversitas Group Romania) Se poate ajunge cu 34. Cobori înainte de CET, la stația DIVERSITAS.


BENEFICII OFERITE

Bonuri de masa , decontare transport.


DESCRIEREA FIRMEI

Fabrica noastra de la Brasov, Romania, in care producem S-KARP, și-a început activitatea în martie 1998 iar până în prezent aici au fost realizate peste 3 milioane de perechi de încalţăminte outdoor de calitate superioara.

Încălțămintea S-KARP îmbină o serie de tehnologii performante, alături de grija pentru detalii și multă experienta, fiind realizată pentru a-ti proteja picioarele și pentru a te duce oriunde vei dori. Materialele folosite asigură impermeabilitate, respirabilitate, rezistență la vânt, durabilitate și un confort deosebit.

Tehnologia modernă de care dispunem, materialele de cea mai bună calitate, atent alese, dar și pasiunea pe care specialiștii nostri o investesc în producția articolelor S-KARP, sunt îmbinate cu dorința de a crea cea mai buna incaltaminte.

Sub brand-ul S-KARP se produc o gamă variată de modele bine făcute și, mai ales, făcute cu drag