Analist Programator

ROMTELECOM

18-02-2013 | EXPIRA LA 20-03-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Studii:

Studii superioare – profil informatic (Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, Automatica si Calculatoare , Informatica).

Cunoştinţe, Aptitudini & Abilităţi:

Experienţa de 2 ani în domeniu
Cunostinte de Oracle Advanced PL/SQL, sistem de operare Unix;
Experienta în dezvoltarea aplicațiilor web
Cunostinte de HTML, CSS, Java Script, jQuery
Abilitati de comunicare si lucru in echipa;
Gandire logica si seriozitate
Cunostinte limba engleza;

Dacă doreşti să devii membru al echipei noastre, trimite CV-ul.

Numai candidaţii selectaţi vor fi contactaţi.


CERINTE

SCOP:

Raspunde de dezvoltarea si intretinerea sistemelor de aplicatii pentru zonele functionale sau geografice asignate ale organizatiei pentru a asigura operarea optima a acestora si a sprijini astfel procesul general de business.



Responsabilităţile importante:



Se ocupa de analiza si proiectarea sistemelor asigurandu-se ca solutiile concepute sa respecte cerintele specificate de beneficiari.
Participa la dezvoltarea aplicatiilor solicitate pentru a asigura furnizarea si implementarea solutiilor care sa raspunda cerintelor tehnice, organizationale si de business specificate.
Raspunde de integrarea solutiei livrate in sistemele operationale existente pentru a asigura compatibilitatea noii aplicatii, operarea optima a acesteia si utilizarea ei eficienta si operativa.
Monitorizeaza eficient functionarea diferitelor sisteme de aplicatii informatice pentru a identifica potentialele aspecte critice si a formula solutii adecvate pentru a imbunatati timpul de raspuns si disponibilitatea acestora.
Deruleaza activitati legate de stabilizarea, standardizarea si optimizarea sistemelor de aplicatii ale companiei pentru a garanta functionarea corespunzatoare, exacta si eficienta a acestora.
Efectueaza lucrarile de intretinere a sistemelor de aplicatii informatice, raspunzand cererilor de modificare sau imbunatatire pentru a optimiza utilizarea acestora sprijinind astfel activitatile de business.
Se ocupa de analiza si producere documentatie specifica asigurandu-se ca solutiile concepute sa respecte cerintele specificate de beneficiari.
Realizeaza programarea si actualizarea documentatiei specifice aplicatiilor informatice ale companiei pentru a asigura buna intelegere, intretinere si utilizare a acestora, a sprijini utilizatorii finali si a asigura satisfactia acestora optimizand astfel procesul de afaceri.
Participa la investigarea bug-urilor de aplicatie si gasirea de solutii pentru ridicarea lor cu scopul de a asigura furnizarea si implementarea unei solutii care sa raspunda cerintelor tehnice, organizationale si de business specificate.
Raspunde de testarea modulelor dezvoltate (unit test) pentru a asigura compatibilitatea noii aplicatii, operarea optima a acesteia si utilizarea ei eficienta si operativa.


DESCRIEREA FIRMEI

Romtelecom este o companie in miscare pe piata comunicatiilor din Romania. In ultimii ani Romtelecom a evoluat inteligent, cu multe eforturi, de la un fost monopol de stat la o companie privata, conectata la tehnologia sofisticata a acestui mileniu.
Compania ofera astazi servicii de incredere, inovatoare si usor de folosit, de la traditionala telefonie fixa, la Internet de cea mai buna calitate, dar si cel mai sigur spatiu de gazduire de date din Romania, servicii combinate de date si voce si un program permanent controlat si imbunatatit de Customer Care.
Si transformarea continua ...