Agent/a de vanzari mobil in Brasov

Confidential

24-09-2014 | EXPIRA LA 03-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ai putere de convingere? Oricum, nu trebuie sa te chinuiesti prea mult pentru ca nevoia exista si solutia pe care noi o oferim este unica in domeniul turismului in Brasov.
Daca ai masina si esti dispus sa o folosesti pentru munca sau doresti sa folosesti alte mijloace de deplasare in oras, iti oferim o ocazie de a lucra cu placere intr- o firma de turism si o echipa tanara, programand si intretinand intalniri cu proprietari/ administratori de hoteluri si pensiuni in Brasov, in scopul de a semna contracte de colaborare cu ei si activand ca fiind propria ta firma.
Salariul are la baza salariul minim pe economie, dar bonusurile pentru fiecare contract semnat si pentru fiecare turist cazat in viitor din contractele semnate, te vor face cu siguranta sa uiti de el. De asemenea vor fi decontate cheltuielile de transport.
Cautam doar pe cel mai bun, de aceea este necesara experienta dovedita in domeniu. Va rugam sa trimiteti cv cu poza actualizata pe acest site. Va rugam sa nu ne contactati telefonic pentru ca nu se vor da detalii prin telefon.


CERINTE

experienta dovedita in domeniul vanzarilor
de preferabil experienta in turism si relatii relevante
prezenta convingatoare
preferabil masina proprie dar nu necesar


BENEFICII OFERITE

in functie de rezultatele obtinute, cheltuieli de transport