ACCOUNT MANAGER

ADHR Romania

17-04-2016 | EXPIRA LA 19-04-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Account Manager-ul are un rol important, întrucât se ocupă de dezvoltarea comercială a filialei; în special focusul activităţii dvs. va fi dedicat către:
- extinderea și intensificarea activității comerciale în teritoriu, atât în faza de management a clienților existenţi, cât şi în dezvoltarea celor potențiali, datorită creării unei rețele;
- pregătirea și prezentarea către companii a ofertelor de preţ pentru serviciul de punere la dispoziţie a forţei de muncă și alte servicii oferite de grup;
- îndeplinirea cerinţelor companiilor, printr-o analiză atentă a nevoilor;
- prezentarea către reprezentanţii companiilor client a tuturor serviciilor ADHR GROUP, întreţinând cross-selling-ul.


CERINTE

Account Manager-ul este dinamic și proactiv, cu cele mai puternice abilități de comunicare și cu o dorință de neoprit de implicare. Cadrul diversificat de activități pe care va trebui să le coordoneze și să gestioneze oferă stimuli multipli și posibilitatea de a se confrunta în mod continuu cu diferite teme și domenii.
Dorim să intrăm în contact cu candidaţi experimentaţi în vânzarea către societăţi de servicii B2B.
Cunoaşterea limbii italiene reprezintă un avantaj.
Postul de muncă oferit este la Brasov.


BENEFICII OFERITE

Poziţia prevede următoarele beneficii extrasalariale:
Maşină de serviciu;
Telefon mobil;
Laptop.

Salariul este proporțional cu experiența acumulată și poate satisface cerinţele chiar și pentru cei mai pregătiţi candidații, fiind prevăzute bonusuri suplimentare pentru atingerea obiectivelor, precum și o perspectivă reală de creștere profesională printr-un plan de cariera in cadrul proiectelor de expansiune al ADHR Group.

Vor fi contactaţi doar candidaţii care îndeplinesc cerinţele solicitate.


DESCRIEREA FIRMEI

Adhr România, filiala română a grupului italian ADHR GROUP SPA, este o agenţie de recrutare forţă de muncă care activează în domeniul cercetării, selecţiei, formării şi punerii la dispoziţie de personal, oferind soluţii înalt calitative şi personalizabile în domeniul resurselor umane. Suntem în fiecare zi aproape de clienţi şi candidaţi pentru a pune la dispoziţie întreaga experienţă dobândită pe piaţa italiană, aplicându-le în procesele de organizare, gestionare şi coordonare a resurselor umane. Metoda de lucru a Adhr Romania este caracterizată prin rapiditate în identificarea diverselor soluţii şi prin calitatea proceselor, caracteristici fundamentale pentru a garanta societăţilor clienţi şi candidaţilor implicaţi, satisfacerea pe deplin a cerinţelor acestora.