20 Muncitori/muncitoare aflati chiar si la prima experienta de lucru

ADHR Romania

21-04-2016 | EXPIRA LA 21-05-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

In vederea cresterii productivitatii unei importante companii ce activeaza in sectorul automotive, oferim 20 de locuri de munca pentru muncitori/muncitoare aflati chiar si la prima experienta in campul muncii.
Candidatii selectionati se vor ocupa de activitati simple de asamblare manuala. Locul de munca respecta normele prevazute de legile in vigoare, in materie de sanatate si siguranta.
Programul de lucru este de zi, dar este ceruta si disponibilitatea de a lucra in schimburi de zi si de noapte, de aceea salariul, la care se adauga si bonuri de masa, prevede o crestere in cazul schimbului de noapte si al zilelor festive.


CERINTE

Cautam candidati aflati chiar la prima experienta in campul muncii, cu o buna indemanare manuala si cu o puternica motivatie de a deveni profesionisti, pentru a-si putea asuma roluri importante in cadrul departamentului de productie.
Cautarea are un caracter urgent si este urmata de integrarea imediata in campul muncii.
Asteptam cv-urile dumneavoastra pe adresa recrutarearondadhrgroup.ro, sau va puteti prezenta la sediul nostru din Brasov, strada Calea Bucuresti 48, de luni pana vineri, de la 9.00 la 17.00.


BENEFICII OFERITE

Bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

Adhr România, filiala română a grupului italian ADHR GROUP SPA, este o agenţie de recrutare forţă de muncă care activează în domeniul cercetării, selecţiei, formării şi punerii la dispoziţie de personal, oferind soluţii înalt calitative şi personalizabile în domeniul resurselor umane. Suntem în fiecare zi aproape de clienţi şi candidaţi pentru a pune la dispoziţie întreaga experienţă dobândită pe piaţa italiană, aplicându-le în procesele de organizare, gestionare şi coordonare a resurselor umane. Metoda de lucru a Adhr Romania este caracterizată prin rapiditate în identificarea diverselor soluţii şi prin calitatea proceselor, caracteristici fundamentale pentru a garanta societăţilor clienţi şi candidaţilor implicaţi, satisfacerea pe deplin a cerinţelor acestora.