Consilier Financiar

BROKER CREDITE RESURSE UMANE

10-09-2015 | EXPIRA LA 12-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti o persoana dinamica si iti doresti o cariera in banking si un program flexibil? Cautam noi colegi - vei promova si vinde produse si servicii financiare, catre clientii persoane fizice. Vei avea ocazia de a punele bazele carierei tale bancare alaturi de o echipa dinamica, orientata spre promovarea unor standarde inalte pentru clienti.
Daca esti o persoana pozitiva, organizata, corecta, care invata usor si iti doresti sa ai o evolutie profesionala in banking, te asteptam in echipa noastra – trimite cv la adresa de mail: humanresources.romania@yahoo.ro.


CERINTE

Ce iti trebuie: Minim studii medii absolvite, experienta minima in lucrul cu clientii, atitudine pozitiva, orientata spre solutii si rezultate.


BENEFICII OFERITE

Se discuta la interviu.


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o companie locala, lucram in domeniul financiar/bancar/resurse umane, formata in urma experientei acumulate in 10 ani de vanzari retail in domeniul bancar, atat clienti persoane fizice cat si persoane juridice - arie de actiune Braila/Galati. Recrutam Consilieri Financiari pentru una dintre cele mai mari banci din Romania.