Area Sales Supervisor

UPA Solutions

22-07-2016 | EXPIRA LA 21-08-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Supervizeaza direct activitatea Agentilor de vanzari
- Comunica obiective saptamanale, lunare pentru echipa de vanzari din aria sa
- Verifica rapoartele zilnice de vanzari/ incasari sau orice alt raport care reflecta activitatea zilnica a Agentilor si propune masuri pentru corectarea neregulilor.
- Managementul relatiilor cu clientii cheie din zona respectiva si dezvoltarea retelei de clienti, in functie de aria sa de competenta.
- Monitorizeaza periodic prezenta si activitatea concurentei pe piata si propune masuri pentru imbunatatirea imaginii si cresterea volumului de vanzari ale companiei.
- Semnaleaza catre Area Sales Manager posibilitatile de extindere a distributiei atat pe canalele directe cat si pe cele indirecte
- Participa la recrutarea echipei de vanzari aflata in subordine impreuna cu Area Sales Managerul in acord cu politica de resurse umane a companiei.
- Contribuie la implementarea actiunilor de trade marketing desfasurate in zona sa de activitate
- Colecteaza din teren si centralizeaza informatii cu privire la specificul procesului de vanzare din zona sa de activitate.


CERINTE

- Studii superioare finalizate
- Carnet conducere categoria B
- Minim 2 ani experienta in vanzari, companie FMCG, minim un an intr-o functie similara
- Cunostinte bune operare PC: Excel (nivel avansat), Word, Powerpoint, Internet, Outlook, baze de date
- Capacitate de organizare, planificare si coordonare a echipei
- Capacitate de monitorizare a pietei
- Disponibilitate la calatorii


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv;
- Mediu de lucru placut;
- Oportunitati de dezvoltare profesionala.


DESCRIEREA FIRMEI

UPA Solutions este o companie romaneasca ce oferă o gamă largă de servicii printre care furnizarea de servicii de recrutare, selecție de personal și formare profesională.

Compania aflată în continuă dezvoltare are în prezent un număr de 12 colaboratori în patru centre de contact, Bucureşti, Botoşani, Brăila şi Alba Iulia, urmând să deschidă în perioada următoare, noi puncte de lucru. Expertiza echipei din cadrul UPA Solutions în domeniul serviciilor de resurse umane permite companiei noastre să asigure servicii de calitate alături de garanția identificării candidaților potriviți dinamicii companiilor-client.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul: www.upasolutions.ro