Angajam Bucatar

Hotel Giuiano's Heritage

19-05-2016 | EXPIRA LA 21-05-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Asigură implementarea şi menţinerea standardelor de păstrare şi depozitare a produselor, semipreparatelor şi preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.
- Participă la determinarea necesarului de materii prime de comandat şi la realizarea comenzilor de aprovizionare; -Preia comenzile de la clienţi şi asigură servirea acestora; Debarasează şi asigură curăţenia bucătăriei;
-Participă activ la întreţinerea ustensilelor de bucătarie şi a echipamentului din dotare;
-Ţine cont de perisabilitate, termenul de garanţie, de modul în care urmează să fie folosite ingredientele;
-Face prelucrările preliminare gătitului - sortează, curăţă, spală, divizează şi mai apoi găteşte - fierbe, frige, coace, prăjeşte;


CERINTE

Experienta in regim de organizare de evenimente sau Horeca
Cunoaşterea proceselor tehnologice de preparare a alimentelor;
Cunoaşterea sortimentelor de alimente; • Rigurozitate în ceea ce priveşte regulile de igienă în alimentaţia publică;


DESCRIEREA FIRMEI

HOTEL nou 3*, cu RESTAURANTE - SALI de EVENIMENTE
Hotelul este in Bucuresti – Ilfov, Sos. Alexandriei - Bragadiru km 8