medic medicina muncii si/sau medicina generala inclusiv rezidenti

CENTRUL MEDICAL ALEXIS

06-08-2015 | EXPIRA LA 06-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Posturile sunt disponibile pentru punctul de lucru din Municipiul Botosani si se adreseaza in special medicilor de medicina muncii din raza judetelor Botosani, Suceava si Iasi.
Acceptam si medici de medicina generala, medicina de familie.
Descriere:
-consultatii medicale - muncipiul Botosani si judetul Botosani
Preferinta este pentru program full time, in special pentru un medic de medicina muncii care sa efectueze si consultatiile si sa incheie si fisele de medicina muncii.


CERINTE

-punctualitate
-seriozitate
-disponiblitate
-lucru in echipa


BENEFICII OFERITE

salariu atractiv
comision net pentru fiecare client adus


DESCRIEREA FIRMEI

Societatea noastra va ofera posibilitatea supravegherii starii de sanatate a angajatilor in relatie cu determinantii profesionali specifici postului/locului de munca prin serviciul de Medicina Muncii.
Experienta in domeniul medical privat de 12 ani, experienta in domeniul medicinei muncii de 4 ani, flexibilitatea cu dorintele si exigentele clientilor si cele mai mici tarife in raport cu serviciile prestate sunt atuuri care nu pot fi trecute cu vederea.


Principalul beneficiu obtinut de firmele client prin utilizarea serviciilor noastre de Medicina Muncii este cresterea productivitatii muncii prin reducerea concediilor medicale si imbunatatirea starii de sanatate a angajatilor.

Centre proprii in Bucuresti si Botosani si retea teritoriala de parteneri pentru un portofoliu de peste 2000 de clienti persoane juridice.