Sofer C+E 2300€

Creative Professionals

20-06-2017 | EXPIRA LA 20-07-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania este belgiano-slovaca si are in dotare peste 300 de camioane Scania iar rutele de transport se axeaza in special pe tari precum Franta, Germania, Italia, Spania sau Olanda. Se poate lucra pe orice tip de transport.

Salariul in primele 3 luni este de 2020€ net/luna la care se adauga si orele suplimentare, iar dupa primele 3 luni se ofera un salariu de 2100€ net/luna la care se adauga si orele suplimentare. Contractul este inregistrat in Slovacia iar angajatorul este belgiano-slovac.

Dupa un an in cadrul companiei salariul devine 2160€ net/luna la care se adauga si orele suplimentare lucrate, iar dupa doi ani in cadrul companiei salariul devine 2300€ net/luna + ore suplimentare platite extra.

In primele 3 luni de proba din contract puteti lucra 6 saptamani, 1 saptamana concediu si inca o perioada de 6 saptamani. Dupa perioada de proba de 3 luni puteti lucra 4 saptamani cu 1 concediu, 6 saptamani cu 1 sau 2 concediu sau 8 saptamani cu 2 concediu.

4 zboruri gratuite tur-retur pe an si 45€/zi pentru transportul cu microbuzul companiei.


CERINTE

- Permis de conducere C+E si experienta de minim un an.
- Buna cunoastere a unei limbi straine de circulatie Engleza/Franceza si/sau Germana.
- ADR.
- Cazier judiciar.
- Experienta pe rute europene constituie un avantaj
- Atitudine pozitiva si dorinta de o colaborare pe termen lung.


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in activitati derecrutare si selectie personal. In toate proiectele pe care le gestionam vizam cresterea performantelor clientilor nostri.