Senior Auditor / Financial Controller

leoHR

09-03-2016 | EXPIRA LA 08-04-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru clientul sau, un important grup de companii din industria alimentara si agribusiness, leoHR recruteaza :

Senior Auditor / Financial Controller - Bârlad

Obiectiv:

Asigură sprijin conducerii Grupului pentru pregătirea previziunilor de buget și cash-flow și pentru controlul financiar al unităților de afacere ale Grupului.

Responsabilitati:

Răspunde de pregătirea Bugetelor anuale ale Grupului în colaborare cu Managerii unităților de afacere și Managerii din Head office.
Asigură pregătirea previziunii de cash-flow atât la nivel de Grup (pentru plăți) cât și la nivel de unități de afaceri (pentru identificarea de lock-up capital).
Responsabil de monitorizarea lunară a rezultatelor bugetului realizat (control venituri și costuri) față de cel planificat (Management accounts – actual vs. budget) pentru fiecare unitate de afacere și pentru Head Office.
Răspunde de consolidarea raportărilor de management financiar ale unităților de afacere și a Head Office.
Monitorizează execuția săptămânală a cash-flow-lui și implicit să ține evidența rulajelor pe care societatea le are prin băncile la care exista restricții de rulaj în contractele de credit.
Sprijină Managerii unitaţilor de afacere prin calcularea de cost card-uri pentru produsele lor. După realizarea producției, ajută Managerii unităților de afacere la compararea costurilor realizate față de cost-card-urile inițiale.
Asigură sprijin managerilor unităților de afacere la monitorizarea KPI și analiza periodică a activităților.
Realizează la cerere orice tip de raport (și grafice) referitor la indicatori și parametri de performanță ai unităților de afacere din Grup.


CERINTE

Cerinte :

Absolvent universitate – diplomă în domeniul financiar-contabil.
O diplomă de Master (MBA, MSc în domeniul financiar) sau ACCA, cel puțin în curs de absolvire, reprezentă un important avantaj competitiv.
Minimum 3 ani experiență de lucru într-una din organizațiile de audit „Big 4”.
Eventual 3 ani experienţă într-un post similar de Finance Controller într-o organizaţie cu o cifră de afaceri anuală de peste 10 milioane Euro.
Minimum 3 ani experienţă de operare cu softuri ERP şi/sau contabile.
Bune cunoştinţe de operare calculator (MS Office)
Pro-activ(ă) şi bune abilităţi de comunicare și lucru în echipă
Disponibilitate pentru deplasări şi program prelungit atunci când este necesar.


BENEFICII OFERITE

Daca aceasta pozitie iti prezinta interes, te rugam trimite CV-ul tau la adresa office@leoHR.ro cu subiectul : "Financial Controller - Barlad".

Apreciem si multumim tuturor aplicantilor, insa doar candidatii care indeplinesc criteriile specificate in anunt, vor fi contactati.


DESCRIEREA FIRMEI

leoHR was born out of a desire to provide adaptable HR solutions for diverse business environments.

leoHR is a new and fresh concept who puts in service for both parties, companies and candidates, its expertise gathered in more than 15 years of human resources multinational consultancy companies and strategic management roles in different national and overseas environments.

leoHR brings a new approach in HR services, coming with a more human touch manner in the search and selection process, soft skills trainings and human resource consultancy. We highly value our customers, both companies and candidates, and our goal is to deliver the high quality services that we’d like to receive from others.

EXCELLENCE … is what we DO !!!

Thank you for visiting www.leoHR.ro for other challenging vacancies