Inginer de sistem software

S.C. Rulmenti S.A.

02-12-2013 | EXPIRA LA 01-01-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dezvoltare de aplicatii folosind: PHP, VBScript, CSS, DHTML, HTML, XML;
Cunostinte de SQL, cunstinte de limbaje de programare Visual FoxPro, Visual C++, Visual Basic, ABAP, Smartforms, Smartscript, BAPI, Adobe Forms, ALE&IDOCS, ALV, BSP, Business Workflow, eCATT, Userexits/Badis.


CERINTE

Studii superioare universitare cu profil informatic: Politehnica, Automatica si Calculatoare, Informatica;
Cunostinte in administrare baze de date MS SQL;
Experinta in Sistemele de Operare Linux, Windows Server, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8;
Cunostinte generale despre echipamentele pasive de retea cit si despre echipamentele active de retea (switchuri, routere, firewall);
Abilitati in conducerea de echipe mici in derularea proiectelor,cit si in dezvoltarea si intretinerea de relatii bune de colaborare cu utilizatorii finali ai sistemelor IT;
Persoana optimista si entuziasta;
Abilitati de analiza si sinteza;
Viziune de ansamblu, orientare spre rezultate si eficientizare procese
Reale abilitati de comunicare si integrare intru-un mediu dinamic.


BENEFICII OFERITE

Sporuri aferente conditiilor de munca acordate conf CCM.
Tichete de masa;
Angajare pe perioada determinata de 12 luni cu posibilitate de angajare pe perioada nedeterminata, in functie de rezultate.
Oportunitati de dezvoltare a carierei;


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. "RULMENTI" S.A. Barlad este un producator de prestigiu al rulmentilor din Romania, cu traditie si experienta internationala de 60 de ani in domeniul rulmentilor de serie si speciali, care continua sa isi directioneze dezvoltarea pentru a ajunge in prima liga a producatorilor internationali de rulmenti.

Datorita sistemelor sale de management al calitatii si mediului certificate conform standardelor ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 DQS IRIS si ISO/TS 16949:2009 si al premiilor obtinute in domeniul calitatii (din care amintim Premiul roman pentru calitate J.M. Juran editia a VI-a), al exportatorilor (locul 89 in topul primilor 100 de exportatori din Romania), prin R&D propriu, prin suport tehnic after-sales, compania reuseste sa fie prezenta prin exporturi pe pietele din Europa, Asia, Africa si America cu peste 85% din productia totala, prin vanzari directe si prin distribuitori. Toate acestea ii dau companiei un atu in patrunderea atat pe pietele noi, cat si pe cele mature, unde batalia din “prima liga” este acerba.

S.C. "RULMENTI" S.A. Barlad doreste sa-si imbunatateasca pozitia si pe pietele cu o crestere foarte rapida, cum ar fi cele din China si India. Fabricile companiei din Turcia, Ungaria si punctele de desfacere din Belgia, India si China reusesc sa indeplineasca in mare parte scopul propus.

Mentinerea ritmului alert de productie, al efortului sustinut de a produce la o calitate foarte ridicata, a unei valori ridicate a satisfactiei clientilor, duc la modernizarea continua a sistemului informational existent prin implementarea unor noi solutii de anvergura internationala, privind organizarea fluxurilor de business ale companiei (analiza de business, management de proiecte); solutii software (implementare solutii software de tip ERP / CRM / SFA, dezvoltare solutii web / software customizate); infrastructura hardware (solutii de interconectare, solutii centralizate si locale de procesare si stocare a datelor, solutii de securitate si management al cladirilor).

Implementarea acestor solutii determina la randul lor necesitatea de a coopta in echipa de peste 1900 de angajati ai societatii, specialisti, fie tineri-la inceput de cariere - dar care sunt dornici sa-si construiasca un viitor profesional cert intr-un mediu organizational profesionist si de viitor, fie in plina maturiatate a experientei si specializarii.