REPREZENTANT VANZARI

ATHORE DELITE

17-05-2017 | EXPIRA LA 19-05-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

De mai bine de 10 ani, reușim să satisfacem nevoile și dorințele clienților noștri. Ne mândrim cu un portofoliu în continuă creștere și asta ne face să căutam oameni noi pentru a ne întregi echipa.

În încercarea de a menține o permanentă legătură cu actualii și viitorii clienți, căutăm un nou REPREZENTANT VÂNZĂRI.

Trebuie să fiți o persoană comunicativă, deschisă provocărilor, și dispusă să acumuleze cunoștințe noi. Va trebui ca, odată ce ați învățat întrebările pe care trebuie să le puneți clienților, să le dați soluția optimă pentru dotarea locației lor.


CERINTE

Am avea nevoie să stăpâniți foarte bine programele Microsoft Office și să aveți disponibilitate la deplasări. E nevoie însă să aveți permis de conducere, categoria B.


BENEFICII OFERITE

Veți beneficia de cursuri de perfecționare plătite, bonusuri de performanță, asigurare medicală privată, transport gratuit. Lista beneficiilor nu se oprește aici, dar sperăm să le descoperiți lucrând împreună cu noi.

Dacă vă încântă ideea unui job nou, într-o echipă unită, așteptăm CV-ul dumneavoastră, însoțit de o scrisoare de intenție, pe adresa office@delite-textile.ro, sau ne puteți suna la numărul de telefon: 0371-418-351.

Vă invităm să vizitezi site-ul nostru, www.delite-textile.ro, pentru a vă completa ideea pe care v-ați făcut-o deja cu privire la firma noastră.


DESCRIEREA FIRMEI

Solutii textile pentru hoteluri si restaurante