Cautam colegi noi ca reprezentant vanzari

ATHORE DELITE

18-01-2018 | EXPIRA LA 17-02-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Domeniul in care activam este dotarea cu articole textile a hotelurilor si restaurantelor din Romania, iar in perspectiva apropiata din Ungaria si Austria.


CERINTE

Activitatea noastra este in continua crestere si dorim sa ne marim echipa cu persoane dinamice dar si atente la detalii, cu simt estetic dar si practic, disponibil pentru deplasari in tara si strainatate.

Practic, odata aprofundat domeniul in care lucram si produsele pe care le promovam, vei avea de facut vizite clientilor nostri unde vei prezenta, discuta, masura (acolo unde va fi cazul) viitoarele comenzi.

Bineinteles ca o parte importanta a activitatii zilnice este si dezvoltarea bazei de clienti (care in prezent se afla in jurul cifrei de 700), astfel incat sa ne indeplinim obiectivul de a fi cea mai influenta companie din Romania care activeaza in domeniul utilarilor cu articole textile a hotelurilor si restaurantelor,


BENEFICII OFERITE

Te asteptam cu un mediu de lucru extrem de deschis, motivant profesional, personal si financiar. Cu riscul de a suna a cliseu, chiar incurajam initiativele si recompensam pe masura implicarea, constiinta profesionala si seriozitatea.

Daca te regasesti in cele de mai sus, daca iti place sa inveti si sa acumulezi noi cunostinte, daca ti-ar place sa contribui la constientizarea proprietarilor de hoteluri si restaurante cat de importanta este, pentru confortul clientilor lor, achizitionarea de produse profesionale si calitative, trimite-ne un CV si o scrisoare de intentie pentru a te contacta in vederea unui interviu.

Pentru mai multe detalii despre noi si activitatea Athore Delite te invitam pe site sau pe facebook


DESCRIEREA FIRMEI

Solutii textile pentru hoteluri si restaurante