Business Sales Representative

NETROM HOLDING

16-12-2016 | EXPIRA LA 15-01-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca te consideri o persoana comunicativa, sociabila, cu un spirit de convingere si negociere innascut, iar munca de birou ti se pare uneori anosta, atunci locul tau e in echipa Netrom Comunicatii!

Ce responsabilitati vei avea:
- Vanzarea directa a serviciilor Telekom catre clienti business, companii, parcurgand toti pasii de vanzare de la identificarea potentialilor clienti pana la semnarea contractului;
- Mentinerea relatiei cu clientii semnati (din portofoliu), oferirea suportului post-vanzare;
- Lucrul cu aplicatiile specifice ale jobului, in special cu programul necesar introducerii contractelor nou semnate;
- Realizarea zilnica a rapoartelor de vanzari si trimiterea acestora catre superiorul ierarhic.


CERINTE

Ca viitor coleg in echipa noastra, ne dorim sa indeplinesti cerintele urmatoare:

- Sa fii un bun comunicator, sa dai dovada de sociabilitate si persuasiune;
- Sa fii orientat spre rezultate; sa ai capacitatea de a lucra autonom dar si in cadrul unei echipe
- Sa ai stabilitate emotionala;
- Detinerea unor cunostinte despre vanzarile business to business si experienta prealabila in vanzari, constituie un avantaj;
- Sa ai dorinta si rabdarea de a performa intr-un domeniu dinamic.


BENEFICII OFERITE

Ce oferim:

- Pachet salarial adaptat performantei si evolutiei in job (salariul este compus din parte fixa+comision din vanzari);
- Masina de serviciu;
- Telefon mobil;
- O continua dezvoltare a abilitatilor personale.


DESCRIEREA FIRMEI

Societatea Comercială Netrom Comunicaţii S.R.L. a fost înfiinţată la începutul anului 2003 cu scopul furnizării de consultanţă în planificarea arhitecturii soluţiilor integrate de telecomunicaţii pentru mediul de afaceri.

Încă de la început am încercat să fim distincţi faţă de competitorii noştri printr-un plus de profesionalism, corectitudine şi inovaţie. Ne-am ales cu grijă parteneri dintre cei mai importanţi furnizori de servicii complete în telecomunicaţii astfel încât astăzi să fim o companie statornică şi credibilă. A fost un scop pentru noi să ne păstrăm obiectivitatea în analizele furnizate clienţilor noştri, să ne respectăm concurenţa pentru ce ştiu să facă mai bine şi în acest mod am reuşit să recomandăm soluţii optime celor care au avut încredere în noi.
Am reuşit să păstrăm standarde ridicate de disponibilitate şi mentenanţă pentru serviciile oferite, deschidere largă către inovaţie şi aplicabilitate.

Începând cu anul 2005 am devenit unul dintre principalii parteneri naţionali ai Vodafone România în integrarea soluţiilor it & c pentru mediul de afaceri şi instituţional.
În prezent, preocuparea noastră fundamentală este grija şi dedicarea pentru cei care ne-au ales să le fim consilieri în telecomunicaţii. Suntem atenţi la dinamica climatului economic, la schimbările de strategie şi nevoi ale clienţilor noştri, încercând să le aducem mai multă profitabilitate în afacere prin îmbunătăţiri funcţionale continue aduse soluţiilor noastre.