Sef de Schimb in Sibiu

Job Connect

11-02-2016 | EXPIRA LA 12-03-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie de origine spaniola ce activeaza in domeniul automotive. Sunt prezenti in Romania din anul 2006 si produc in Sibiu componente pentru industria auto.

Pentru aceasta fabrica suntem in cautarea unui Sef de schimb care sa se alature echipei.

Ca Sef de schimb veti coordona toata activitatea schimbului de care sunteti responsabil. Veti distribui si superviza activitatea operatorilor, veti programa productia turei si veti realiza diverse rapoarte in Excel sau Word. De asemenea, veti fi responsabil de evaluarea persoanelor din subordine precum si de formarea acestora. Veti fi in stransa legatura cu reprezentantii altor departamente astfel incat toate normele de calitate, indicatori de productivitate sau de proces sa fie respectate.


CERINTE

Persoana potrivita pentru ocuparea acestui post este o persoana deschisa, ce are disponibilitatea de a acumula informatii si experienta in acest job, treptat. Este absolventa de studii superioare (domeniul tehnic) si are experienta intr-un mediu de productie. Aceasta persoana va coordona un grup de 45 de angajati, astfel incat este necesar sa detina abilitati de comunicare si coordonare a unei echipe. De asemenea, la fel de importanta este capacitatea de a planifica si organiza activitatea proprie si a persoanelor aflate in subordine.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.