REPREZENTANT VANZARI ZONAL - MOLDOVA (BACAU)

Grafton Recruitment

01-04-2014 | EXPIRA LA 01-05-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru clientul nostru, o companie a carei activitate se axeaza pe dezvoltarea unor solutii inovatoare din domeniul tehnicilor de fixare, suntem in cautarea unui REPREZENTANT DE VANZARI REGIONAL pentru zona de est a tarii.

Responsabilitati:

* Crearea şi dezvoltarea lanţului de distribuţie a produselor pe piaţă prin căutarea de noi distribuitori şi puncte de vânzare;
* Pregătirea planului anual al dezvoltării pieţei şi estimarea costurilor de realizare;
* Monitorizarea prezentării produselor în showroom-urile punctelor de vânzare;
* Pregătirea distribuitorilor şi a responsabililor din punctele de vânzare ale acestora cu privire la cunoaşterea produselor şi a modului de montare a acestora;
* Monitorizarea distribuitorilor şi a personalului din punctele de vânzare în sensul respectării contractului de distribuţie;
* Trimiterea de rapoarte lunare sau la cerere.


CERINTE

Candidatul ideal:

* Experienta in vanzari minimum 2 ani, preferabil in zona materialelor de constructii;
* Limba engleza fluent;
* Abilitati de socializare si comunicare;
* Domiciliu stabil in zona arondata (preferabil Bacau);
* Disponibilitate de deplasare peste 50% din timpul de lucru (va avea de acoperit Galati, Focsani, Bacau, Piatra Neamt, Suceava, Iasi).


BENEFICII OFERITE

Compania ofera cunostinte solide in cadrul sesiunilor de training asigurate la inceputul acestui job, cat si independenta in executarea responsabilitatilor teritoriale.
Other notes
In cazul in care sunteti interest sa aplicati pentru aceasta pozitie, va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra atat in limba romana cat si in limba engleza, adaugand la subiect numarul de referinta al jobului dorit.

Daca ati participat deja la un interviu la Grafton, va rugam sa contactati direct consultantul dumneavoastra via e-mail.


DESCRIEREA FIRMEI

Founded in 1982, Grafton Recruitment has established itself as a world class provider of recruitment solutions. Grafton has experienced an impressive growth pattern in the last five years. The network has built to a total of 70 branch operations spanning 19 different countries including the United Kingdom, Republic of Ireland, Chile, Czech Republic, Slovakia, Hungary, Poland, Lithuania, Russia, Portugal, France, Austria, Belgium, Turkey, UAE and Romania.