Reprezentant de Vanzari

Job Connect

03-11-2014 | EXPIRA LA 03-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ca reprezentant de vanzari va veti ocupa cu promovarea si vanzarea produselor companiei si mentinerea unei bune relatii profesionale cu clientii companiei. Veti indeplini aceste responsabilitati prin prospectarea pietei in vederea identificarii de noi clienti, veti stabili intalniri si vizite la clienti si veti negocia si semna contracte impreuna cu acestia. De asemenea, va veti organiza activitatea prin completarea de rapoarte privind activitatea dumneavoastra trecuta si viitoare.


CERINTE

Suntem in cautarea unui Reprezentant de vanzari, care sa completeze echipa si sa fie responsabil de partea de Nord - Est a tarii.
Cautam o persoana cu experienta in vanzari, cu studii superioare de inginerie si cunostinte de limba engleza la nivel avansat. Persoana potrivita pentru acest post comunica usor cu cei din jur, se integreaza cu usurinta intr-o echipa, este o fire analitica, persuasiva si orientata spre rezultate.


BENEFICII OFERITE

In aceasta companie va veti bucura de un mediu de lucru tanar si motivant, un pachet salarial atractiv, masina de serviciu, telefon, laptop. De asemenea, veti beneficia de intreg suportul necesar dezvoltarii dumneavoastra profesionale in domeniul vanzarilor, prin participarea la diverse training-uri.

Daca informatiile prezentate mai sus, vi se par interesante, sunt bucuroasa sa va cunosc. Numele meu este Dana Gradinaru si va stau la dispozitie la numarul de telefon 0747101808 sau pe e-mail, la adresa recrutare@jobconnect.ro.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.