Operatori Telefonici - Limba Italiana pentru orasele Bacau si Onesti.

Eurocall INC SRL

23-02-2017 | EXPIRA LA 25-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru clientii nostri companii multinationale , cautam operatori vorbitori de limba italiana .
Daca va considerati un bun negociator , aveti bune capacitati de comunicare , daca va doriti castiguri lunare mult peste media existenta in domeniu si daca indepliniti urmatoarele conditii atunci va rugam sa aplicati !


CERINTE

Toata lumea stie ca din vanzari se castiga foarte bine dar nu toti sunt capabili sa vanda. Trebuie sa ai anumite calitati pentru a face aceasta munca. Asta cautam si noi - parteneri determinati, seriosi, responsabili si cu obiective inalte. Principiul de baza in echipa noastra este RESPECTUL reciproc.
Daca ai incredere in tine si nu esti limitat
Daca iti place sa vorbesti si simti ca ai putere de convingere
Daca vrei sa te dezvolti si sa nu ai limita de castig
Cu noi ai posibilitatea de ati indeplini propriile cerinte


BENEFICII OFERITE

Oferim:
-1450 brut
-bonuri de masa
-orar 6h
-bonusari nelimitate - cele mai mari de pe piata
-Incadrarea pe mai multe tipuri de produs in functie de abilitatile fiecaruia .
-Cursuri avansate de vanzari


DESCRIEREA FIRMEI

Eurocall este formata in primul rand de oameni , ne concentram pe echipa noastra si ne mandrim cu o viziune diferita din acest punct de vedere . Ne străduim să găsească un echilibru între a crea un mediul de lucru placut și obținerea de rezultate pentru clientii nostri. Oferim pregatire si instruire, oferind oportunități de a crește , promovam munca distractiva si placerea de munci . Recunoaștem valoarea fiecărui angajat si incurajam libera exprimare , in acest fel punem in valoare competentele unice ale fiecarui membru din echipa .

Obiectivele Eurocall sunt realizate prin contribuția fiecare angajat, și rolul fiecăruia este la fel de important pentru succesul tuturor .

Incercam sa urmarim progresul propriilor angajati care isi aduc contributia in munca noastra prin dariurie si pasiune, ii promovam pe merit, cea ce motiveaza intotdeauna angajatii sa vina cu idei si solutii noi , care promovează inovația în întreaga companie .