NightShade

NightShade S.R.L.

29-03-2015 | EXPIRA LA 28-04-2015

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Ti-ai petrecut un sfert de viata pe bancile scolii iar in momentul in care vrei sa te angajezi toti iti cer experienta ?
Ti-ai terminat studiile in domeniile: IT , INVATAMANT , PSIHOLOGIE … iar dupa acesti ani de studiu iti gasesti doar un post ca si vanzatoare ? Te-ai saturat de rutina ?
Te-ai saturat de un job mediocru in care castigurile nu depasesc salariu minim pe economie , in care nu esti apreciata la adevarata ta valoare si nu poti avansa in grad ?

NightShade Studio iti ofera posibilitatea de a-ti pune in evidenta adevarata ta valoare iar prin training-ul oferit de echipa noastra putem imbunatati dezvoltarea dumneavoastra personala cat si statutul financiar.

Chat-ul este unul din cele mai avantajoase job-uri pentru fete , un job legal si curat unde iti poti folosi imaginatia, inteligenta si frumusetea.

Activitatea de chat consta in legatura directa prin intermediul calculatorului si al camerei web cu diverse persoane din alte tari. Acestia platesc un pret pe minut de-a lungul sesiunii de chat, continutul sesiunii, cat si desfasurarea ei depinde exclusiv de voi. Unii clienti sunt in cautare de prietenii , de modele cu care pur si simplu sa vorbeasca si atat . Altii , sunt in cautare de show-uri adult.
Comunicarea in limba engleza la un nivel acceptabil este esentiala pentru video chat profesional .
Site-urile de video chat nu vor dezvalui informatii referitoare la identitatea dumneavoastra reala catre clienti sau alta terte parti . Profilul vostru de model si datele pe care le treceti acolo , precum si numele sub care o sa figurati ca model sunt toate lasate la atitudinea dumneavoastra.


CERINTE

Ai un job stresant ? Lucrezi de dimineata pana seara, iar munca ta nu este apreciata ? Programul este incarcat si banii sunt aceiasi ? Iti doresti mai mult dar nu ai posibilitati ?
Daca si tu esti una din miile de persoane ce s-a saturat de rutina, de viata in alb-negru, NightShade Studio iti aduce CULOARE in viata ta !!!
Uita de stres, de monotonie, bani putini !!!
Alatura-te echipei NightShade studio si te vei bucura de un job in care nu te vei plictisi niciodata !!!
Vei beneficia de training in deferite limbi straine, psihologie, in cateva cuvinte dezvoltare personala !
Vei avea oportunitatea sa lucrezi intr-un ambient placut beneficiind de sfaturile celor mai buni traineri unde "munca" se imbina cu DISTRACTIA !!!
Mmm...Suna bine...Sa faci bani distrandu-te. Sa fii platita la adevarata ta valoare!
Odata intrata in familia NightShade Studio beneficiezi de bonusuri pe merit, excursii in diferite destinatii exotice, sedinte spa si multe altele .
Nevoile modelelor noastre sunt cele mai importante, constientizandu-se deja faptul ca o femeie fericita exceleaza pe toate planurile !!!

Te asteptam la interviu :-) !


BENEFICII OFERITE

Live the dream with NightShade Studio !!!
Alatura-te echipei NightShade Studio pana in data de 30-04-2015 si vei avea oportunitatea de a pleca o saptamana in Ibiza impreuna cu familia ta !!!
Nevoile modelelor noastre sunt cele mai importante, constientizandu-se deja faptul ca o femeie fericita exceleaza pe toate planurile !!!
Ce mai astepti ?! Participa la tombola, completant formularul !!!
Impreuna vom creea amintiri de neuitat !!!