Mecanic Auto

SC WOBINS SRL

08-12-2014 | EXPIRA LA 10-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Efectueaza lucrarile conform documentatiei si indicatiilor de lucru primite de la seful de atelier;
Asigura o inalta calitate in executie;
Respecta timpii de executie si termenii de finalizare;
Completeaza cu exactitate pe fisa de reparatie lucrarile efectuate si timpul lucrat aferent fiecarei pozitii;
Consemneaza pe fisa de reparatie necesarul de piese precum si neregulile descoperite cu ocazia verificarilor;
Asigura intretinerea curateniei in atelier, a aranjarii documentatiei ,a sculelor si utilajelor din atelier;


CERINTE

Studii medii
Calificarea corespunzatoare
Experienta in domeniu
Capacitate de organizare
Capacitate de lucru in echipa


BENEFICII OFERITE

-bonuri de masa
-bonusuri


DESCRIEREA FIRMEI

Pasiunea pentru cele doua marci VW si Audi a dat nastere in 1997 firmei Wobins , denumirea ei derivand din initialele celor doua orase in care sunt fabricate , VW-Wolfsburg (WOB) si respectiv Audi-Ingolstadt (IN).
Aparitia firmei noastre pe piata vanzarilor de piese auto import , a fost determinata de nivelul scazut al calitatii unor produse , comercializate in segmentul aftermarket . Acest lucru a insemnat pentru noi comercializarea pieselor auto , provenite doar de la producatorii care au omologarea constructorilor de autovehicule . Suntem si dorim sa ramanem un competitor inovativ si de succes , care ofera acces oricui la ceea ce cunoastem cel mai bine si care raspunde nevoilor evolutive ale clientilor. Experienta si profesionalismul firmei ne recomanda ca partener de incredere in domeniul pieselor auto , precum si in topul service-urilor auto. Desi suntem o firma tanara , in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre .
Un fapt remarcabil il constituie recunoasterea de catre producatorul de componente din industria auto - concernul ZF- a firmei Wobins , ca “a seller and a competent service station” , pentru marcile Sachs , Boge , Lemforder