Gestionar Evialis

Job Hunting Trade

29-11-2015 | EXPIRA LA 04-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Specialist international in nutritie si sanatate animala

O experienta recunoscuta:

O jumătate de secol de experienţă, recunoscută pe plan internaţional, concepte nutriţionale originale şi eforturi continue în cercetare şi dezvoltare au făcut EVIALIS un grup distins printr-o oferta de produse şi servicii de difuzare în peste 50 ţari in intreaga lume. - www.evialis.ro

- Titularul postului are ca atributii principale receptia, pastrarea si eliberarea de produse agricole aflate in administrarea, folosinta sau custodia societatii:
- Stabileste, urmareste si raspunde de comenzile care trebuie facute la siloz de catre silozari pentru inmagazinarea produselor agricole;
- Utilizeaza eficient spatiul de depozitare a marfurilor, urmarind in functie de produs si calitate umplerea celulelor de siloz sau magaziilor;
- Monitorizeaza impreuna cu laborantul calitatea stocului de marfa participand impreuna cu seful de siloz la deciziile legate de mentinerea calitatii si sigurantei stocului de Marfa;
- Monitorizeaza manipularea si depozitarea bunurilor in baza comenzilor de siloz transmise catre Operatorii de siloz (Silozari).
- Respectarea normelor FIFO, SSM si PSI specifice de siloz.
- Inventare regulate;


CERINTE

- Studii medii;
- Cunosterea documentelor de insotire a marfurilor;
- Cunostiinte planificare pentru livrare marfa;
- Constituie avantaj cunostinte minime in agricultura, autorizatie folosire transpaleti, stivuitor
- Cunostinte operare PC – mediu;
- Permis de conducere categoria B;
Insusiri personale:
- Integritate, constiinciozitate si responsabilitate in realizarea sarcinilor;
- Atitudine pozitiva si politicoasa;
- Orientare spre respectarea procedurilor si regulilor
- Disponibilitate la program prelungit


DESCRIEREA FIRMEI

Bun gasit,

Doresc sa-ti multumesc personal pentru interesul manifestat fata de una din pozitiile vacante din cadrul Job Hunting Trade, sau ale partenerilor nostri si ca urmare ne-ai trimis aplicatia ta. Acesta este un mesaj prin care iti confirmam primirea acesteia.

Dorim ca profilul si experienta ta personala sa se integreze cat mai bine in compania noastra sau a partenerilor nostri, astfel incat munca desfasurata sa fie o sursa de motivatie si incredere in capacitatile proprii.

Aplicatia ta va fi integrat in baza noastra de date si atunci cand avem confirmarea partenerilor nostri ca CV-ul tau corespunde cerintelor lor , ne vom simti onorati sa accepti invitatia noastra la un interviu.

In speranta ca asteptarile tale profesionale isi vor gasi implinirea cat mai curand, iti doresc mult succes in activitatea viitoare.

Cu consideratie, Traian Bocanet HR Specialist Job Hunting Trade


Job Hunting Trade este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 82891