CONSULTANT FONDURI NERAMBURSABILE

CREATIVE BUSINESS DEVELOPMENT

23-04-2015 | EXPIRA LA 25-04-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Activitatea presupune munca de documentare, munca operationala, comunicare si interactiune cu mai multe persoane (parteneri, furnizori, echipa de proiect, manager de proiect, clienti ) pentru conceperea planurilor de afaceri in conformitate cu cerintele finantatorilor precum si pentru implementarea ulterioara a proiectelor.


CERINTE

Firma cu profil consultanta fonduri nerambursabile organizeaza selectie de CV-uri pentru angajare absolvent cu studii superioare preferabil profil economic (finante-banci sau contabilitate). Se solicita cunostinte de operare PC (windows office, internet), capacitate de analiza si sinteza, capacitate de lucru in echipa. Experienta in domeniu (POR, PNDR, POS CCE, Scheme de ajutor de stat, banci) va constitui un avantaj. CV-urile se vor transmite pe adresa de e-mail: office@creativebd.ro pina la data de 06.aprilie.2015


DESCRIEREA FIRMEI

Firma de consultanta pentru elaborarea și implementarea de proiecte cu finanțare nerambursabilă, consultanță și asistență tehnică pentru autorități publice locale, consultanță pentru dezvoltarea mediului de afaceri și a resurselor umane.