Cameraman / fotograf pentru filmari profesionale la evenimente importante in Bacau.

Filmari Pro Bacau

16-04-2015 | EXPIRA LA 16-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

* CV-urile se trimit pe adresa office@filmariprobacau.ro. Valabil pentru persoanele ce locuiesc orasul Bacau. Primirea CV-urilor se face pana pe data de 07.05.2015. *

Dorim sa avem alaturi de noi tineri care doresc sa faca parte dintr-o echipa de profesionisti cu talent si inclinatie pentru fotografie si filmari; sa doreasca sa duca la bun sfarsit prestatia dintr-un anumit eveniment pentru a indeplini obiectivele firmei.
Dorim sa recrutam si sa angajam persoane ce au responsabilitatea de a fotografia si filma evenimente importante in orasul Bacau. Se alcatuiesc echipe de tineri profesionisti (sau in devenire) care vor fi indrumati si invatati in arta foto / video in scopul captarii tuturor momentelor. Dupa o mica perioada de training gratuit, echipele vor intra direct in lucru folosind echipamente profesionale si anume aparate foto DSLR Full Frame Nikon si camere profesionale de televiziune Sony.


Persoanele vor fi segmentate exact pe domeniul unde vor activa si in speta fotograful va realiza fotografii profesionale si foarte putin se va inclina pe partea video dar este important sa aiba notiuni minime si pe partea video; identic va fi si cameramanul pe partea video iar la foto necesitand cunostinte minime. Pot aplica persoane M cat si F si este valabil pentru cei ce locuiesc in orasul Bacau din punctul de vedere al mobilitatii la firma.

Primirea CV-urilor se face pana pe data de 18.04.2015. CV-urile se trimit pe adresa office@filmariprobacau.ro. Recomandam scrisoare de intentie alaturata unui CV in stil european. Persoanele vor fi contactate telefonic si se va programa un interviu.

Filmari Pro Bacau NU va trimite nici un e-mail in care va solicita CD-uri demo ale persoanelor care urmeaza a fi intervievate sau alte bunuri financiare si nici nu va stabili interviul prin e-mail ci va fi doar telefonic.


CERINTE

- Experienta in utilizarea aparatelor foto DSLR si a camerelor video profesionale sau semi profesionale. (experienta actuala in domeniul filmarilor si a fotografiei la evenimente sau in domeniul televiziunii este un avantaj).
- Disponibilitatea de a lucra in weekend in orasul Bacau si nu numai.
- Punctualitate, responsabilitate si dorinta de a invata - este un punct forte! Respect pentru persoanele cu care se interactioneaza si spirit de echipa.

- Pasiune pentru fotografie si filmari, si dorinta de a se auto depasi mereu si de a invata din mers.
- Acceptabilitatea unui training de scurta durata unde tinerii vor invata practicile foto / video si se vor specializa in captarea cadrelor, unghiuri, momente importante dar si folosirea aparaturii la capacitate maxima.
- Cunostinte de limba engleza: Vorbit: foarte bine; scris: bine (minim).
- Experienta minima in evenimente cum ar fi nunti si botezuri.

Primirea CV-urilor se face pana pe data de 07.05.2015. CV-urile se trimit pe adresa office@filmariprobacau.ro. Recomandam scrisoare de intentie alaturata unui CV in stil european. Persoanele vor fi contactate telefonic si se va programa un interviu.

Filmari Pro Bacau NU va trimite nici un e-mail in care va solicita CD-uri demo ale persoanelor care urmeaza a fi intervievate sau alte bunuri financiare si nici nu va stabili interviul prin e-mail ci va fi doar telefonic.


BENEFICII OFERITE

- Salariu platit pe eveniment.
- Integrarea intr-o echipa tanara dinamica si devenirea unui profesionist in adevaratul sens al cuvantului.
- Participarea gratuita la workshop-uri foto / video.
- Pe tot parcursul evenimentului se asigura consumatie inclusiv la restaurant.


DESCRIEREA FIRMEI

Filmari Pro Bacau - Servicii profesionale multimedia de filmări 3D & 2D, Full High Definition, fotografiere Full Frame DSLR pentru evenimente importante și înregistrări audio de studio. Divizia Nunti si botezuri: nunti, botezuri, cumetrii, zile de nastere si Divizia Evenimente si proiecte importante: filme documentare, videoclipuri, spoturi publicitare, concerte, scenete si alte evenimente importante.