Asistent vanzari servicii training

Intelinvest Consulting

26-06-2009 | EXPIRA LA 02-07-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

DACA SUNTETI O PERSOANA CU PUTERE DE CONVINGERE, PUTETI INTRA IN ECHIPA NOASTRA!!! In urma trainingului de care veti beneficia in cadrul Intelinvest Consulting, veti fi capabil/a sa demonstrati avantajele de a fi certificat ca FORMATOR AUTORIZAT sau MANAGER DE PROIECT (cu modul de aplicatie pentru Fonduri Europene) oricarei persoane interesate.
Rolul dumneavostra este de a reprezenta in regim de comision Intelinvest Consulting prin semnalarea potentialilor clienti interesati sa achizitioneze servicii de training specializat.

INTELINVEST CONSULTING incepe sesiunea iunie 2009 de inscrieri pentru cursurile de FORMATOR si de MANAGER DE PROIECT.
Ne adresam tuturor persoanelor interesate de dobandirea unei noi certificari DE FORMATOR AVIZATA CNFPA, MEC, MMFES, ce poate reprezenta atat o completare a carierei existente, cat si, de ce nu, o alternativa de cariera. Formatorul este persoana autorizata sa ofere cursuri de pregatire, ?n orice specializare detine, pentru adulti. Pentru a furniza servicii autorizate de formare profesionala pentru adulti este obligatorie detinerea unei autorizari din partea MMFPS si CNFPA.
Persoanele care lucreaza sau doresc sa-si dezvolte cariera de Manager de proiect sau doresc o certificare care, odata cu accesarea fondurilor europene va fi poate singura recunoscuta pentru cei ce doresc sa se implice in implementarea acestora, INDIFERENT DE DOMENIUL IN CARE SUNTETI SPECIALIZATI, pot opta, de asemena, pentru un curs de perfectionare in acest domeniu.
Pentru un grup omogen de minimum 14 persoane ne deplasam in orasul si la compania dumneavoastra, pentru ca dvs sa evitati cheltuielile de transport si cazare. De asemenea si preturile pe curs sunt negociabile, acordandu-se discounturi intre 5 – 15%.
Inscrierile se fac la numarul de telefon 0232 271744 sau la adresa de e-mail office@intelinvest.ro.
Pretul de curs este de 1250 RON de persoana, pentru cursul de Formator si 1180 pentru cel de Manager de Proiect (TVA inclus). Pentru cursurile organizate in Iasi, se aplica un discount de 7% la pretul de curs.


CERINTE

Dinamism
Persuasiune
Dorinta de perfectionare continua
Ambitie

- studii superioare
- abilitati de comunicare interpersonala
- abilitati de prezentare
- atitudine pozitiva
- spirit organzatoric
- permis auto categoria B (optional)


BENEFICII OFERITE

PENTRU FIECARE CONTRACT DE TRAINING INCHEIAT VETI PRIMI 10% DIN VALOAREA ACESTUIA!!!
IN ACEST FEL VA PUTETI CONTROLA SINGUR VENITURILE LUNARE.
LA 8 CONTRACTE INCHEIATE PE PARCURSUL UNEI LUNI (ADICA 8 PERSOANE CARE S-AU INSCRIS LA TRAININGURILE NOASTRE), PUTETI BENEFICIA DE UN CURS AUTORIZAT CU CERTIFICARE GRATUITA DE LA Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale.
La 1 GRUPA FORMATA puteti castiga pana la 2000 RON/ luna. In acest caz, puteti deveni MANAGER VANZARI PROGRAM si va puteti creste veniturile proportional cu reteaua dezvoltata.


DESCRIEREA FIRMEI

INTELINVEST CONSULTING este companie romaneasca cu capital privat, ce ofera servicii de consultanta si training pentru afaceri, atat pentru mediul privat, cat si pentru cel public.