ASISTENT FARMACIE - BACAU

City Pharma

11-05-2011 | EXPIRA LA 10-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Eliberarea de produse farmaceutice si parafarmaceutice, sub supravegherea Farmacistului;
- Eliberarea de retete compensate si gratuite;
- Consilierea pacientilor;
- Realizarea de propuneri de comanda pentru achizitionarea de produse farmaceutice si parafarmaceutice.


CERINTE

- Absolvent al Scolii Postliceale/ Colegiu - specializarea Asistent Farmacie;
- Aviz de libera practica;
- Cunostinte de operare PC;
- Deschidere catre asimilarea de noi cunostinte, flexibilitate, dorinta de perfectionare.


BENEFICII OFERITE

- Oferim un mediu de lucru placut si profesional, un pachet salarial motivant, participarea la programe de instruire si dezvoltare profesionala.


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o experienta de peste 7 ani pe piata produselor farmaceutice din Romania, Hermes Pharma detine astazi o retea de peste 100 de farmacii in toate judetele tarii.
Incepand cu anul 2004, Hermes Pharma isi promoveaza lantul de farmacii sub brandul City Pharma, exprimand un nou concept de farmacie, deschis familiei tinere, dinamice, moderne. Sloganul - Prieteni de familie - reflecta intru totul aceasta directie.
City Pharma este farmacia care intelege cel mai bine nevoile pacientilor ei, oferindu-le exact ceea ce au nevoie intr-un cadru placut si prietenos, punand la dispozitia acestora un portofoliu diversificat si complet de produse: medicamente, parafarmaceutice, cosmetice, dermocosmetice, produse pentru ingrijirea si cresterea copiilor.
Calitatea serviciilor oferite pacientilor nostri se datoreaza faptului ca intreaga echipa City Pharma impartaseste acelasi set de valori: profesionalism, responsabilitate, calitate, corectitudine, incredere, implicare.
Competentele angajatilor nostri definesc succesul City Pharma.
Suntem o companie dinamica, aflata in plina dezvoltare, o companie care pune pe primul plan omul, fara de care obiectivele de business nu se pot atinge.