Angajam Inginer Ofertare

STOCON

05-03-2016 | EXPIRA LA 04-04-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Alătură-te echipei!

Dorim să angajăm un inginer debutant pentru ofertare sisteme de încălzire și răcire în pardoseală, panouri solare, ventilație, instalații termice și sanitare, centrale, cazane, etc.

Tinerii studenți la Inginerie, aflați în ultimul an de studiu, pot aplica pentru acest job.

Despre Stocon Srl
Execuție lucrări de încălzire în pardoseală, instalații termice-sanitare, instalare panouri solare, sisteme de degivrare, sisteme de încălzire electrică, panouri radiante de joasă temperatură, obiecte sanitare, centrale pe gaz, cazane pe lemne, etc.
Stocon Srl este Distribuitor Autorizat Rehau instalaţii termice-sanitare,încălzire în pardoseală, canalizare fonoabsorbantă, Sonnenkraft panouri solare, Buderus centrale şi cazane.
Un scurt istoric
Înfiinţată în anul 1996 de doi ingineri tineri, prin muncă şi dedicare Stocon Srl a ocupat de la început o poziţie importantă pe piaţa prestărilor de servicii în domeniul instalaţiilor tehnico-sanitare. Din anul 1999, Stocon Srl devine Dealer Autorizat Rehau Polymer, reuţind astfel să crească calitatea serviciilor oferite clienţilor prin sisteme pentru instalaţii de încălzire şi sanitare de calitate germană. De aceea în momentul de faţă se poate spune că suntem veterani în Romania în instalaţii REHAU. De atunci până acum, crescând de la an la an ca firmă, cifră de afaceri, competenţă tehnologică şi de afaceri am strâns un portofoliu impresionant de lucrări: 6-7 ha de înăalzire în pardoseală, aproape 1 mil mp spaţii comerciale echipate cu sisteme de instalaţii (aici intrând şi toate obiectivele Iulius Mall din România).


CERINTE

- inginer
- ofertare