Sudor MIG /Mag ,Salariu: 2800 Euro Net lunar, Austria

Business Activ Consult

17-08-2019 | EXPIRA LA 17-08-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Locație :  VorarlbergPoziții disponibile: 2Locul de munca: Companie privataSalariu: 2800 Euro Net lunar Ce oferă Angajatorul :Perioada contractului: nedeterminataDisponibilitate pentru  ore suplimentareSe lucreaza in medie 40 de ore pe săptămâna,Asigurări sociale,Asigurări medicale,Cazare : asigurata de angajator la costul cuprins intre 350- 450 Euro lunarCostul transportului este suportat de angajatConcediu plătit 5 săptămâni pe anBeneficiați de al 13 si al 14-lea salariu


CERINTE

Condiții de recrutare:Cunoștințe medii de limba germanaExperienta de cel putin 5 aniCe trebuie sa faceți???Pasul 1: Ne trimiteți cv-ul in limba germana completat, si o poza cu dvs.


BENEFICII OFERITE

Concediu plătit 5 săptămâni pe an
Beneficiați de al 13 si al 14-lea salariu


DESCRIEREA FIRMEI

Business Activ Consult SRL fondata in 2003,si-a inceput activitatea ca si Agentie de Recrutare si Selectare de Personal autorizata de Ministerul Muncii in 2004 ,din dorinta unui om de a demonstra ca serviciile romanesti se ridica la standardele internationale.
Ne gasiti la adresa Romania, Cluj-Napoca, str. Regele Ferdinand, nr.21, ap.6 iar activitățile prestate sunt: Servicii de Recrutare intern si extern, Formare Profesionala ,Informare , Consiliere si Mediere a Muncii pe plan intern.