Reprezentant vanzari in marile Capitale Europene

Complex Hub

27-06-2017 | EXPIRA LA 29-06-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Iti doresti de mult sa pleci in afara tarii dar nu ai gasit oportunitatea potrivita? Echipa Coplex Hub te ajuta sa iti implinesti visul!
Colaborarile cu mari producatori internationali de produse dermato-cosmetice premium din Europa, Asia, America de Sud si Singapore au confirmat ca ceea ce facem are un parcurs excelent, iar acest lucru ne indeamna sa nu privim niciodata catre o ,,destinatie finala’’, ci sa ne concentram la drumul continuu pe care il avem de facut.
Coplex suntem noi, oamenii din spatele calatoriei care iti va schimba viitorul, iar daca nu ti-l va schimba, cu siguranta iti va schimba viziunea asupra multor lucruri care ghideaza si influenteaza viata.


CERINTE

Omul potrivit:

Ai vise și țeluri pe care ți le-ai propus și vrei să le îndeplinești cu orice preț?
Aplică pentru unul dintre posturile disponibile în Europa daca te adaptezi cu ușurință schimbării de mediu și ești deschis către a explora locuri noi.
Trebuie să stăpânești limba engleză, să îți placă să lucrezi cu oamenii, să fii energic și spontan, astfel încât să soluționezi orice situație cu brio și cu zâmbetul pe buze. Dacă deții toate acestea, cu siguranță datorită acestui job îți vei putea face planuri mărețe și îndrăznețe.

Ai ce trebuie? Hai sa ne cunoaștem!

Acum este momentul sa faci schimbarea pe care ti-ai dorit-o mereu!


BENEFICII OFERITE

Iți oferim!

Training profesional specializat.
Atmosferă prietenoasă, echipă ambițioasă și pozitivă.
Contract de munca si asigurare medicala privata.
Cazare si transport asigurate de catre angajator.
Posibilitatea de promovare.


DESCRIEREA FIRMEI

Ce este Coplex?

Coplex reprezintă un proiect ambițios al unor oameni și mai ambițioși, totul pornind de la o idee în care s-a crezut suficient de mult încât să se transforme într-o afacere de succes în mai puțin de un an.
Această idee de afacere care înseamnă acum Coplex, oferă oportunitatea tinerilor de a-și schimba viața pe toate planurile, de a se descoperi și de a face un pas important către clădirea propriei cariere. Propriu zis, Coplex reprezintă un program work & travel pentru tineri curajoși și asumați, la început de drum, care visează la o ascensiune profesională răsunătoare, tineri al căror țel este să își găsească echilibrul material, dar în același timp să pornească într-o aventură diferită. Colaborările cu marile companii multinaționale de produse premium din peste 170 de orașe din Europa, America Centrală, Canada, America de Sud, Africa de Sud și Emiratele Arabe, ne confirmă că ceea ce noi facem are un parcurs excelent, iar acest lucru ne îndeamnă să nu privim niciodată către o ,,destinație finală’’, ci să ne concentrăm la drumul continuu pe care îl avem de făcut.
Coplex suntem noi, echipa din spatele călătoriei care îți va schimba viitorul, iar dacă nu ți-l va schimba, cu siguranță îți va schimba viziunea asupra multor lucruri care ghidează și influențează viața.

,,Daca nu îți asumi, nu reușești.’’ – Alina Patit, Project Manager