Vânzător polivalent - Arad

SC Veo Worldwide Services SRL

11-02-2016 | EXPIRA LA 11-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Misiune:
(R57105001160)

În calitate de Vânzator polivalent, principalele tale responsabilități vor fi:
- Cunoasterea și evidențierea produselor din magazin;
- Verificarea produselor primite și a calității acestora;
- Respectarea regulilor de curățenie și de igienă aferente magazinului;
- Gestionarea relației cu clienții (amabilitate și promptitudine).


CERINTE

Căutăm o persoană dinamică, serioasă și responsabilă pentru a se alătura echipei din cadrul magazinului nostru din Arad.

Pentru a reuși în această misiune este nevoie de:

- Experiență de lucru relevantă în domeniu - reprezintă un avantaj;
- Orientare și deschidere către client;
- Responsabilitate și seriozitate;
- Dinamism și spirit de inițiativă;
- Flexibilitate și spirit de echipă.


BENEFICII OFERITE

- Formare în cadrul societății;
- Reale oportunități de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes;
- Pachet salarial atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

VEO Worldwide Services este o companie cu peste 9 ani experiență, cu o creștere de 140% față de ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.

Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!