Angajam consilieri vanzari

SC FLORIADI CLAS SRL

21-06-2016 | EXPIRA LA 23-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam persoane tinere, dinamice, cu simt al raspunderii, dornice de a-si incepe o cariera in vanzari alaturi de echipa noastra.


CERINTE

Abilitati necesare:

- abilitati de comunicare, fluenta verbala ;
- capacitate de planificare si organizare a timpului ;
- atitudine pozitiva, energica ;
- capacitate de convingere si argumentare ;
- responsabilitate, automotivare, ambitie, siguranta si incredere in sine ;
- cunostinte de operare PC ;


BENEFICII OFERITE

Activitatea se va desfasura in incinta complexului comercial Iulius Mall ( in Timisoara ) , Promenada Mall (in Targu-Mures ) , Rm. Valcea (in River Plaza Mall) si in Arad ( in Galleria Mall ) si implica prezentarea si vanzarea produselor, precum si activitati de administrare a punctului de lucru.
Produsele oferite spre vanzare sunt accesorii pentru telefoane mobile si tablete.
Programul de lucru este asociat celui de functionare a complexului comercial, putand fi adaptat in fuctie de nevoile angajatiilor.
Acest job prezinta un avantaj pentru studentii ce doresc sa-si administreze productiv si cu folos timpul liber.


DESCRIEREA FIRMEI

”CoverSHOP” reprezinta brandul sub care compania noastra, comercializara accesorii pentru telefoane mobile si tablete inca din anul 2012, prin intermediul standurilor-insula, in centre comerciale de tip mall sau galeriile comerciale adiacente hipermarketurilor Auchan/Carrefour .
In prezent, standurile ” CoverSHOP” pot fi intalnite in Arad:in Galleria Mall si Atrium Center; Oradea: in Era Shopping Park si Lotus Mall ; Targu-Mures: in Promenada Mall; Ramnicu-Valcea: in River Plazza Mall ; Deva: in Galeria Auchan si Shopping City Mall ; Timisoara : in Iulius Mall si in Iasi : in Iulius Mall .