Ultimele 2 locuri-Plecare:19Iunie!Infirmiere la domiciliu cu permis de conducere-Preluare de la aeroport si cazare single in camera

SC BELRAO GROUP SRL

10-06-2017 | EXPIRA LA 10-07-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cauti un loc de munca in apropierea Londrei? Belrao Group iti ofera posturi de infirmiera la domiciliu in zona Surrey la aproximativ 30 km de Londra.

Data de incepere 19 Iunie!

Te intrebi ce presupune acest job?
Trebuie sa ingrijesti mai multi batrani, deplasandu-te de la o casa a clientului la alta, in zona de mai sus, cu masina pe care angajatorul ti-o va pune la dispozitie si care va ramane la tine pana la incheierea colaborarii.

Aceasta oferta iti aduce o multime de beneficii:
- NU PERCEPEM COMISION SAU TAXE DE MEDIERE!
-contract pe perioada nedeterminata semnat in tara
-plata se face o data pe luna, si incepe de la 8,70 lire/h (in primele 3 luni) si creste pana la 9,32 lire/h (dupa primele 3 luni), pe turele de weekend plata este de la 10.03 lire (in primele 3 luni) la 10,72 lire (dupa 3 luni), iar pe perioada sarbatorilor legale incepe de la 16,82 lire/h (in primele 3 luni) si ajunge la 17.97 lire/h (dupa primele 3 luni)
-concediu de 28 zile/an platit
-cazare de o persoana/camera este asigurata de angajator (contra-cost, aprox. 300 lire/luna + utilitati)
-pachet de sanatate din partea angajatorului
-veti fi preluati de la aeroportul desemnat si condusi spre cazare (cost platit de angajator)
-cursul obligatoriu de Induction oferit de angajator in primele 3 zile (partea teoretica) + 2 zile platite (partea de shadowing)
-2 ore gratuite de condus sub supravegherea unui instructor
-iti este asigurata o masina care vine cu plin, masina care ramane la tine pana la incheierea contractului
-combustibil decontat, intre 0,15 lire/mila
-suport cu traducerea actelor necesare la dosar – gratuit
-suport cu deschidere cont bancar si NINO, DBS


CERINTE

Tot ce ai nevoie este permis de conducere, sa cunosti limba engleza la nivel conversational, sa ai minim 18 ani si dorinta de munca, experienta nefiind necesara! Daca detii toate aceste lucruri, nu ezita sa ne contactezi, deoarece esti candidatul ideal!

Telefon: 0732115006
Email:cariera@brgwork.ro


DESCRIEREA FIRMEI

BRG este agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta.