SOFERI AUTOBUZ UK (Londra) Interviuri Skype

BRAINS CONSULTING

04-11-2015 | EXPIRA LA 04-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Brains Consulting recruteaza pentru clientii sai:
SOFERI AUTOBUZ UK (Londra)
Interviuri Skype

PROCEDURI INTERVIURI SKYPE:
1. Candidatii interesati trimit CV in limba engleza (detaliat, cu experienta ca si sofer autobuz/autocar) pe adresa de email : cons@brainsconsulting.ro. Va solicitam sa includeti in CV-ul dvs. si Skype ID.
2. Consultantii nostri vor contacta fiecare candidat, Candidatii selectati in urma interviurilor telefonice in limba engleza, vor participa la interviul final cu angajatorul pe Skype.
3. Interviurile pe Skype au loc in fiecare vineri din luna noiembrie si decembrie 2015. Interviurile initiale telefonice au loc in zilele de luni – miercuri din saptamana respectiva, urmand ca cei selectati sa participe la interviurile Skype din ziua de vineri.

Tara: UK
Localitate:Londra
Numar Locuri vacante: 50
Durata contractului: contract perioada nedeterminata
Tip post: Full time
Nr de ore lucrate/saptamana: minim 40
Cursuri: In primele 2 - 4 saptamani, firma angajatoare va oferi cursuri gratuite pentru soferii selectati pentru a fi sofer PCV - Passenger Carrying Vehicles (legislatie rutiera, trasee autobus, adaptare la conduz cu volan in dreapta, garaj,etc). In primele 2 saptamani, veti fi cazati GRATUIT la un hSotel inchiriat de angajator. La sfarsitul celor 2 saptamani de curs se va sustine o examinare, cei care nu vor trece de examinare vor continua aceste cursuri, pana la 4 saptamani (Atentie, numai primele 2 saptamani de cazare sunt gratuite !)

In perioada cursurilor, veti fi renumerati cu £ 230 NET/saptamana.
Dupa terminarea cursurilor, vor fi platiti cu 12,34 £ brut/lora.


CERINTE

CERINTE:
Carnet de conducere categorie D
Preferabil experienta in transport calatori urban
Minim 6 luni experienta
Nivel conversational limba engleza (cunostinte de nivel minim A2 a limbii engleze).
ATENTIE!!! Inainte de angajare se tine un interviu in limba Engleza cu angajatorul in care se verifica cunostintele conversationale ale candidatului.
Candidatii selectati in urma interviurilor telefonice in limba engleza, vor participa la interviul final cu angajatorul pe Skype. Interviurile pe Skype au loc in fiecare vineri din luna noiembrie si decembrie 2015. Interviurile initiale telefonice au loc in zilele de luni – miercuri din saptamana respectiva, urmand ca cei selectati sa participe la interviurile Skype din ziua de vineri.

ATENTIE !!! Firma BRAINS CONSULTING pune la dispozitie materiale de studiu si aprofundare a cunostintelor de limba engleza cu vocabular specific pentru soferii de autobuz !


Va rugam sa ne recomandati colegilor dvs pentru locurile de munca de soferi autobuz UK + mecanic autobuz/camion UK!


BENEFICII OFERITE

Salarizare: 12,34 £ brut / lora.
- Sporuri pentru munca Duminica, sporuri de noapte, sporuri pentru lucrul de sarbatori.
Orele suplimentare se platesc cu pana la 15, 05 £ brut/lora.

Venitul Minim NET saptamanal: = £400 DUPA terminarea perioadei de training (aprox. RON 2400).

Venitul NET estimat / saptamanal = £500 - £550 (aprox. RON 3000 – 3600).

Cazarea – in primele 2 saptamani, pe perioada cursurilor, cazarea va fi gratuita, oferita de catre angajator intr-un hotel din Londra. Dupa terminarea celor 2 saptamani de curs, fiecare sofer va trebui sa isi gaseasca si sa suporte pe cont propriu cazarea. Angajatorul va oferi consultanta gratuita in identificarea unei cazari.
De asemenea, la alegerea lor, soferii pot ramane in hotelul unde au stat pe perioada cursurilor, dar vor plati o cazare de £ 100/saptamana.
Transportul pana in UK este suportat de fiecare candidat selectat.
Concediu anual platit – 20 zile lucratoare + 8 zile libere oficiale (Bank days)


DESCRIEREA FIRMEI

Brains Consulting este o firma acreditata de consultanta in resurse umane, specializata pe servicii de personal: recrutare si selectie de personal, consultanta in resurse umane si executive search.

Brains Consulting ofera in special locuri de munca in strainatate in domeniile: medical, IT si inginerie.