Shop Assistant

COPLEX HUB SRL

10-03-2017 | EXPIRA LA 12-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Un “Shop Assistant” lucrează, de regulă, pentru retaileri internaționali care promovează produse premium. Este principalul reprezentant al companiei și asistă clienții pentru a le recomanda și indentifica produsele potrivite necesităților acestora. Prezintă caracteristicile produselor și îndeamnă clienții să le testeze, totodată, urmărește atingerea targeturilor stabilite prin prezentarea promoțiilor valabile. Operează la încasarea prin numerar sau card a contravalorii produselor achiziționate de clienți, ajută la menținerea curățeniei în magazin și contribuie la crearea unui ambient plăcut pentru clienți.


CERINTE

Ai ajuns aici fiind în căutarea unui loc care să te țină mereu în mișcare și care să te ajute chiar să explorezi locuri noi?

Înscrie-te în cursa pentru unul dintre posturile disponibile în Marea Britanie (Londra, Manchester, Brimingham, Edinburgh) dacă și tu crezi că energia, entuziasmul, echilibrul și perseverența reprezintă cheia succesului în orice mediu.
Cerem, în schimb, spontaneitate și abilități de comunicare în limba engleză, toate împachetate într-o personalitate efervescentă, pregătită să experimenteze un mediu de lucru multicultural. Zâmbim să știm că ești motivat, activ și orientat către îndeplinirea noilor obiective.


BENEFICII OFERITE

• asigurare medicală
• cazarea și transportul asigurate
• forme legale de muncă
• contract de garanție la contractul de muncă
• suport permanent pe perioada contractului
• training și acces la întâlniri / evenimente speciale susținute de experți în domeniu


DESCRIEREA FIRMEI

ti cauti loc de munca? Vrei sa evoluezi spre un loc de mai bun? Noi cei de la Coplex isi vom gasi locul potrivit. Depune-ti CV-ul aici si inregistreaza-te in competitia pentru cele mai bune locuri de munca scoase la concurs de companii private care activeaza pe segmentul de retail premium din Romania, Franta, Belgia, Germania, Spania, Italia, SUA, Africa de Sud, Anglia, Marbella, Finlanda, Suedia, Danemarca, Belgia, Luxembourg, Finlanda, Suedia, Spania, Statele Unite si Australia. Odata inscris consilierii nostri iti vor cauta un job care sa te reprezinte in functie de criteriile primite de la tine. Scrisoarea de intentie a fiecarui candidat reprezinta intotdeauna punctul de plecare pentru noi.
Cum orice demers spre o cariera profesionala stabila si ascendenta trebuie sa te reprezinte in fiecare etapa a evolutiei tale, managerii nostri HR vin in intampinarea cerintelor tale, punandu-ti la dispozitie gratuit metode eficiente si practice de a te face remarcat pe piata muncii.

Coplex poate fi partenerul tau cu experienta in managementul resurselor umane. Venim in sprijinul clientilor si candidatilor prin intermediul specialistilor care opereaza pe teritoriul Romaniei. Managerii si inspectorii nostri sunt competenti, responsabili si implicati in proiectele in care se angajeaza. Niciun proiect nu este incheiat pana nu au fost indeplinite corespunzator toate particularitatile impuse de caz.

Candidatii sunt cei care sunt in cautarea unui loc de munca si in curs de dezvoltare, astfel ca, pentru acestia serviciile noastre vor fi intotdeauna gratuite.