Selectam Personal pentru Restaurante din Anglia

BANCA DE JOBURI

06-08-2014 | EXPIRA LA 06-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc dupa primul castig!"

Restaurante de renume din Anglia cauta Asistenti Bucatari, Bucatari si Chef de Partie, de toate nivelurile, cu experienta in domeniu.

Restaurantele sunt de top si sunt situate pe tot teritoriul Angliei, dar cu preponderenta in Londra si imprejurimile Londrei. Repartizarea bucatarilor se face in functie de cunostiintele si experientele culinare ale acestora, in baza unui interviu.

Responsabilitati:
- pregatirea ingredientelor pentru meniul zilnic;
- ajutarea bucatarului sef in indatoririle lui;
- pastrarea curateniei la locul de munca;
- pregatirea preparatelor din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
- montarea preparatele pentru servire;
- supravegherea personalului junior;
- supervizarea necesarului de materii prime de comandat si realizarea comenzilor de aprovizionare;
- asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.

Program de lucru: Minim 36 ore/saptamana sau 48 ore/saptamana/de-a lungul anului, in medie, in functie de angajator

SE OFERA:
- Contract legal pe perioada nedeterminata.
- Castiguri excelente: pentru postul de Asistent Bucatar, castiguri intre 6,31-7 GBP/ora (in functie de CV, calificari sau experienta); pentru postul de Bucatar/Chef de partie, castiguri intre 7-8,41 GBP/ora (in functie de CV, calificari sau experienta).
- Mesele oferite GRATUIT în timpul orelor de program.
- Cazare temporara de 2 saptamani platita de catre angajator. Cazarea permanenta este identificata si platita de candidat. Cheltuielile pentru cazare, inclusiv utilitati (apa, gaze, electricitate, gunoi etc.) se ridica la aproximativ 200-250 Lire sterline/luna, in functie de locatie. Plata chiriei se face saptamanal sau lunar, in functie de data primirii castigului.
- Oportunitatea de dezvoltare a carierei.


CERINTE

Candidatii trebuie sa:
- aiba o calificare de baza si o experienta de cel putin 1 an in domeniu;
- cunoasca limba engleza la nivel mediu sau bun;
- cunoasca tehnicile de baza din domeniu, normele de igiena si de siguranta, sa dea o atentie deosebita detaliilor in ceea ce priveste serviciul produselor alimentare (calitate, consistenta etc.);
- sa fie dornici sa invete si sa isi dezvolte abilitatile.


BENEFICII OFERITE

Costuri pentru candidati:

- Tarif de inscriere si procesare dosar: 360 lei - se achita la semnarea contractului de mediere.

- Taxa de mediere: 600 Lire Sterline – se plateste dupa primul castig, insa candidatii pot avea posibilitatea de reducere a acestui tarif, alegand una din cele 2 optiuni de plata de mai jos:
- 450 Lire Sterline (beneficiind astfel de o reducere de 25%), daca aleg sa plateasca la semnarea contractului comercial cu compania din Marea Britanie, inainte de plecarea din tara.
sau
- 375 Lire Sterline (beneficiind astfel de o reducere de 37,5%), daca aleg sa plateasca la semnarea contractului de mediere, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program.

- Biletul de avion.


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare, etc…).

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .