Selectam Infirmieri/ Health Care Assistant/ Asistenti medicali in Marea Britanie (prestari servicii). Fara comision!

BANCA DE JOBURI

17-09-2015 | EXPIRA LA 17-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

La acest program se aplica promotia:"Fara comisioane de mediere!!!"

Acesta este un program de tip prestari servicii, in domeniul asistentei medicale, care da posibilitatea candidatiilor cu cetatenie romana si bulgara sa lucreze in domeniul amintit, avand ca baza juridica contractarea comerciala. Prestarea serviciilor in domeniul asistentei medicale se face la companii din Marea Britanie, care pun la dispozitie pozitii din sfera acestui domeniu de activitate.

Acest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta dar interesate sa intre in industria asistentei medicale, cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu si care doresc sa faca cariera in acest domeniu. Pentru persoanele fara experienta se ofera un stagiu de pregatire profesionala in acest domeniu, in Marea Britanie, inainte sa inceapa munca.

Banca de Joburi recomanda programul “Health Care Assistant” in ANGLIA tuturor persoanelor interesate, chiar daca nu au calificare sau experienta. Practic oricine cunoaste lb. engleza se poate angaja. Este unul din cele mai indragite programe care ofera un job stabil, intrun domeniu de activitate care faciliteaza promovarea in cariera, cresteri salariale si satisfactie profesionala.

De la an la an numarul candidatilor plasati lunar este in continua crestere. Insa cel mai imbucurator lucru este feed -back-ul pozitiv pe care il primim de la candidatii plecati de-a lungul timpului, incepand de la vesti privind cresterile salariale si pana la promovarea acestora in functii de conducere.

Health Care Assistant (Infirmier) – Este o persoana care are grija de batrani sau persoane cu disabilitati, in azile private din Marea Britanie (ANGLIA). Inainte de a opta pentru jobul de infirmier/a trebuie sa stii ca, pentru a reusi sa ingrijesti persoane in varsta, ai nevoie de foarte multa rabdare si dedicare.

Pentru varstnici, chiar si lucrurile elementare devin dificile, cum ar fi servirea mesei, imbracatul, plimbarea sau igiena personala. Daca iti era usor sa te ingrijesti de un copil, tine cont de faptul ca un varstnic este mai greu de manevrat (daca ai de-aface cu o persoana imobilizata la pat sau care se misca mai greu) si mai temperamental.

O atitudine pozitiva, intelegatoare, responsabila, combinata cu dorinta de a ajuta si de a fi amabil te poate ajuta sa treci peste momentele dificile care pot aparea in relationarea cu cei in varsta. Acest job presupune solicitarea ta si din punct de vedere emotional, asa ca este important sa te mentii stabil si sa nu te lasi intimidat.

Responsabilitatile infirmierului:

• se ocupa in principal cu asigurarea confortului batranului asistat,
• asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia,
• acordarea ingrijirilor igienice (imbaiere)
• mobilizarea si transportul,
• supravegherea starii de sanatate,
• respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale,
• acordarea primului ajutor,
• gestionarea resurselor alocate,
• asigurarea conditiilor igienico-sanitare,
• completarea fisei de ingrijire a persoanei asistate etc.

Castigul minim pe care poate sa il primeasca in baza contractului comercial un candidat de la compania din Marea Britanie unde va presta servicii in domeniul asistentei medicale incepe de la 7.02 GBP / ora brut, dar poate face obiectul schimbarii (in cazul asistentilor medicali care au deja PIN number in U.K, castigul acestora incepe de la 9 GBP / ora brut, insa daca nu au inca obtinut PIN number, atunci vor incepe pe pozitia de infirmier si vor trece dupa obtinerea PIN-ului direct pe pozitia de asistent medical).

Avantajele lucratorilor:
- Castig intre 982 - 1.728 Lire Sterline/luna, avand in vedere orele suplimentare si turele de noapte lucrate;
- Contract de 12 luni, cu posibilitate de prelungire;
- Sprijin in gasirea unei cazari ieftine;
- Sprijin financiar oferit de companie in primele luni de munca;
- Interviu prin Skype cu angajatorul;
- Posibilitate de relocare.


CERINTE

Cursul de pregatire va incepe dupa semnarea contractului comercial si sosirea candidatului in Marea Britanie, si dureaza aproximativ 3-4 zile, inainte de inceperea muncii.
Participarea la cursuri, este obligatorie.

Cazarea: Este identificata si pusa la dispozitie de compania din Marea Britanie, dar costul va fi dedus din remuneratia lunara a candidatului. Cheltuielile pentru cazare, inclusiv
utilitati (apa, gaze, electricitate, gunoi etc.) se ridica la aproximativ 60 -100 Lire / saptamana. Cazarea se face in camere individuale sau duble (1-3 persoane in camera) in apropierea locului prestarii muncii.

Mancarea: Costul cat si procurarea hranei intra in sarcina candidatului/lucratorului, insa majoritatea companiile din Marea Britanie ofera mesele din timpul orelor de program.

Transport local: Transportul local il suporta candidatul, dar de regula cazarea se afla aproape de locul de munca.

La acest program pot aplica persoanele care:
- au cunostinte de limba engleza la nivel mediu/bun;
- nu au cazier judiciar;
- au atitudine buna, sunt muncitori, seriosi si prietenosi.

Nu se solicita experienta in domeniu, insa candidatii cu experienta prezinta un avantaj la selectie.


BENEFICII OFERITE

Costuri candidat:
Pana pe 18 Septembrie toti candidatii care se inscriu beneficiaza pe langa ZERO COMISION MEDIERE si de ZERO TARIF INSCRIERE, practic candidatii pot accesa acest program complet GRATUIT.


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in tara si in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare etc. ).
5. Recrutare si plasare de personal in tara.

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .