Selectam Au Pair (ingrijire copii) pentru Anglia

BANCA DE JOBURI

20-04-2014 | EXPIRA LA 20-04-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Programul Au Pair este un program guvernamental, de schimb cultural, care ofera posibilitatea tinerilor sa stea pe o perioada de maxim 24 luni in Marea Britanie la o familie gazda, avand cazarea si masa asigurata gratuit in cadrul acestei familii, in schimbul ajutorului pe care il ofera familiei cu cresterea copiilor.

Un Au Pair este o tanara sau un tanar care are pana in 27 de ani (inclusiv), nu este casatorit(a) şi nu are copii. Nu este nevoie sa aiba experienta in ingrijirea copiilor.

Agentia noastra va plasa candidatul la una din familiile gazda din Marea Britanie care pune la dispozitie locuri vacante in acest domeniu, cu preponderenta in imprejurimile Londrei, Devon, Bath, Bristol, Birmingham, Leeds, Liverpool etc.

Castigul minim pe care poate sa il primeasca un Au Pair de la familia gazda incepe de la 70 GBP/saptamana si ajunge in jur de 120 GBP/saptamana, in rare cazuri chiar 150 GBP/saptamana, in functie de profilul candidatului.


CERINTE

Cerinte:
- Varsta minima este 18 ani si maxima este de 27 ani (inclusiv), conditie impusa de guvernul Marii Britanii.
- Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitoare, serioase, prietenoase, in forma fizica si mentala buna.
- Se accepta pe acest program doar persoane necasatorite/divortate.
- Limba engleza: Pe o scara notabila de la 1 la 10, candidatii trebuie sa vorbeasca limba engleza de cel putin nota 5.


BENEFICII OFERITE

Costuri pentru candidati:

- Tariful de evaluare a eligibilitatii este in valoare de 20 Lire Sterline.

- Tariful de mediere este in valoare de 500 Lire Sterline, platibili in lei, la cursul BNR din ziua platii (si nu se achita inainte, ci dupa primul castig, in 2 rate lunare egale de cate 250 Lire Sterline), insa candidatii pot avea posibilitatea de reducere a acestui tarif, alegand una din cele 2 optiuni de plata de mai jos:

- 300 Lire Sterline (beneficiind astfel de o reducere de 40%), daca aleg sa plateasca la semnarea contractului cu familia gazda din Marea Britanie, inainte de plecarea din tara.

sau

- 200 Lire Sterline (beneficiind astfel de o reducere de 60%), daca aleg sa plateasca la semnarea contractului de mediere, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program.

- Bilet de avion .


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare, etc…).

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .